Ara llegint
L’Alzinar: Has de ser el canvi que desitges veure al món

L’Alzinar: Has de ser el canvi que desitges veure al món

La gallina ha dit que no, visca la revolució!

(Lluís Llach).

Els tambors de guerra ressonen amb força a quasi totes les portades de premsa d’aquests passats dies, reflectint tensió, molta tensió, por, molta por, i corrupció, molta corrupció.

Sembla que, després de la grip aviària, entre d’altres,  no els bastà el paralitzant coronavirus (virus desafortunadament creat dins laboratori), amb la seva corresponent manipulació informativa, que desgraciadament deixà tantes morts, por i seqüeles, amb el clar intent de controlar la població mundial, per trists personatges dirigits per Bill Gates i Cia. (el 88% dels fons aportats, en aquests moments, a l’OMS  -Organització Mundial de la Salut- provenen de la Fundació Bill i Melinda Gates), amb la inacceptable intenció de posar en marxa un Nou Ordre Mundial, autoritari, desapiadat i implacable, que aspira a un total control de la població mundial.

Sense comptar amb la descarada i desbocada escalada armamentista, per justificar l’injustificable, davant la ciutadania europea, muntant diverses fàbriques d’armaments fins a la mateixa UE, per mantenir la seva escandalosa forma de seguir acumulant milions i més milions… creant, al mateix temps, mort, desolació, carències, fam, violacions, sofriments…, atracant-nos de cada dia més als començaments de la no volguda, però, desgraciadament, esperada i ja maleïda Tercera Guerra Mundial.

Les absurdes mesures de l’Agenda 2030, de la U.E. contra el sector primari (el que realment, a pesar dels seus, de cada dia, ens van minvants beneficis, ens dona menjar sa i saludable, cada dia), que ja ha reaccionat vivament amb les nombroses i recolzades tractorades, intentant aturar els desbarats d’aquesta mal anomenada transició verda que, sembla que amb la seva dement ideologia, vol fer desaparèixer la nostra pagesia, substituint-la per menjar-fems, creat artificialment, suplementat per insectes arreplegats i importats d’Orient, el que ajuntat a l’anunciada i ràpida desaparició dels dobbers en efectiu, ens convertirà en perfectes autòmats, robots, completament controlats informàticament, a cada passa que donem…

I mentrestant sembla que, segons les estadístiques, el lamentable tema de la guerra entre Ucraïna i Rússia només preocupa el 0,2% del personal enquestat, i conseqüentment la maquinària de persuasió exigida per la indústria armamentista s’activa de forma accelerada emparant-se amb la seguretat i la pau mundials, mentre que els que realment els interessa, a aquesta tropa de vividors, és aquesta inconcebible i actual escalada bèl·lica.

I de fet, quan la classe política europea es pensi que ja ens ha convençut de la necessitat d’aquesta cursa armamentista, ens matxucaran psicològicament, com solen fer, per perpetrar més retallades socials de cara a l’increment d’aquesta bestial despesa militar, restant vergonyosament dels pressupostos de sanitat, pensions, sous (no els seus), o educació, per donar suport a aquesta aterridora indústria de la mort.

I per acabar de convèncer-nos basta pegar una petita ullada al llistat actual de les persones més riques del món, recentment publicat per la revista Forbes, amb data 1 d’abril del 2024, encapçalat per Bernard Arnault (75 anys), amb una fortuna estimada en 226.200 milions de dòlars americans, seguit de Jeff Bezos (60), fundador del gegant del comerç electrònic Amazon, que ha acumulat un patrimoni de 198.400 milions de dòlars. El propietari de Tesla, SpaceX i X (ex Twitter), Elon Musk, cau aquest any al tercer lloc, amb una fortuna de 195.300 milions de dòlars. Fins al març del 2024, Musk i Bezos han estat fluctuant entre el segon i el tercer lloc, a causa dels canvis en els preus de les accions d’Amazon i Tesla.

I, per descomptat, al lloc setè, l’omnipotent Bill Gates (68 anys), de Microsoft, amb 131.300 milions.

Segons el mateix informe, ara hi ha més milionaris que mai: són 2.781 en total al món, 141 més que l’any passat i 26 més que el rècord establert el 2021. Pel que fa al país del món amb més superrics, el primer lloc se l’emporta els Estats Units, amb vuit-cents tretze mil milionaris.

Resumint:  Aquests darrers anys la bretxa entre rics i pobles, no s’ha aturat de fer-se més gran, desapareixent pràcticament la mal anomenada “classe mitjana”.

Els cinc homes més rics del món, han més que duplicat la seva fortuna durant els darrers quatre anys, passant dels 405.000 milions de dòlars (370.000 milions d’euros) l’any 2020 als 869.000 milions de dòlars (792.000 milions d’euros) a finals de 2023.

Entre la paralitzant pandèmia, l’evitable guerra a Ucraïna i, entre d’altres, el consentit genocidi sionista del poble palestí, la preocupació pel canvi climàtic sembla ha anat minvant. Segons les darreres estadístiques només el 7,2% de la població el considera una de les seves primeres preocupacions (conforme al darrer baròmetre del CIS – Centre d’Investigació Sociològica); un panorama de desinterès generalitzat, passant sense pena ni glòria en els mitjans informatius, en la classe política i en l’opinió pública, exceptuant alguns actes simbòlics, per tranquil·litzar la consciència davant el personal, que realment no serveixen per a res en absolut.

“Vivim en un món completament corrupte, on cada govern només és un grup d’empresaris que treballen per a un grup d’empresaris més grans, i que a cap d’ells li importa una merda la gent”.

(Woody Harrelson).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt