Ara llegint
David Maties elabora el millor pa amb oli de Mallorca

David Maties elabora el millor pa amb oli de Mallorca

David Maties elabora el millor pa amb oli de Mallorca

David Maties ha estat el guanyador el concurs titulat ‘El Millor Pa amb Oli que ha convocat per tercer any consecutiu la marca Olives Rosselló.

La seva proposta s’ha imposat als quinze finalistes en una competició molt disputada, celebrada a la tafona de Son Mesquidassa.

En el concurs, que va tenir lloc ahir, el cuiner solleric va sorprendre tothom amb la seva elaboració excepcional d’un pa amb oli que ha conquerit els paladars del jurat i s’ha alçat amb el títol.

La creació guanyadora.

El jurat, format per personalitats rellevants com Joan Ramis, gerent d’Olives Rosselló i Oli Balle; Juan Alcaide, gerent de Son Mesquidassa; Guillem Reynés, guanyador de l’edició anterior -que també és solleric-; i Tomeu Penya, reconegut cantautor i expert en gastronomia, ha premiat la proposta de David Maties.

A més, també s’han destacat les creacions de Anna Petrillo de Palma, que ha quedat en segona posició, i Victòria Pou, de Sóller, que s’ha alçat amb la tercera posició.

Aquest concurs, organitzat per Olives Rosselló, Son Mesquidassa i Oli Balle té com a principal objectiu fomentar la dieta mediterrània i promoure el consum de productes locals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt