Ara llegint
Refreda begudes amb un instant

Refreda begudes amb un instant

Refrescar una beguda en un tancar i obrir d’ulls és necessari en moltes ocasions, especialment quan tenim convidats a casa o en els dies calorosos d’estiu quan la set, és insuportable. Si bé és cert que el temps pot ser el millor aliat en aquest procés, hi ha diverses tècniques i trucs que poden accelerar significativament el procés de refredament. En aquest article, veurem algunes de les formes més eficaces per a fer-ho.

Gel i Aigua Salada: Aquesta tècnica és una de les més ràpides. Omple un recipient gran amb gel i afegeix una mica de sal. Submergeix la teva beguda en aquesta mescla. La sal fa que el punt de congelació de l’aigua baixi, augmentant la velocitat de refredament de la beguda.

Tovalloles humides: Embolica la beguda en una tovallola o un drap humit i col·loca-la al congelador durant uns 15-20 minuts. L’aigua de la tovallola s’evaporarà, absorbint la calor de la beguda i refredant-la més ràpidament. 

Remullar en aigua freda: Omple un recipient gran amb aigua freda i gel i submergeix-hi la teva beguda durant uns minuts. Aquesta tècnica és perfecta per a begudes en llaunes o ampolles de vidre.

Agitar la beguda en glaçons: Quan submergeixis la beguda en un recipient gran amb glaçons, agita-la suaument durant uns minuts. El moviment accelerarà el procés de refredament. També funciona si en comptes d’agitar-la la fas voltar.

Utilitzar glaçons grans: Empra glaçons de gran mida en lloc de petits. Aquests glaçons grans refredaran la beguda més ràpidament i evitaran diluir-la massa ràpidament.

Foto: Getty Images.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt