Ara llegint
Aquestes són les mesures que entren en vigor illa per illa, a banda de l’endarreriment del toc de queda

Aquestes són les mesures que entren en vigor illa per illa, a banda de l’endarreriment del toc de queda

El portaveu i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha anunciat avui els principals canvis que implicarà la revisió de les mesures per contenir la COVID-19. La mesura comuna a tot l’arxipèlag és l’endarreriment del toc de queda, que passa de les 22.00 hores a les 23.00, i es conserva fins les 6.00 del dematí. Però vegem els canvis concrets que ha anunciat el Govern Balear per a cadascuna de les illes.

A Mallorca

Mallorca es manté en el nivell 2 d’alerta sanitària. Tal com ha indicat, el Consell de Govern extraordinari que tindrà lloc demà divendres, 23 d’abril, revisarà els nivells d’alerta sanitària corresponents a cadascuna de les illes. A més d’endarrerir el toc de queda de les 22.00 hores a les 23.00 hores a tot l’arxipèlag, a Mallorca es flexibilitzen mesures que afecten sobretot les capacitats màximes i els horaris d’activitats com la restauració i el comerç. Tots els canvis s’han compartit avui en una trobada amb els consells insulars, la FELIB i l’Ajuntament de Palma i una reunió de la Mesa de Diàleg Social.

Els principals canvis són que els bars i restaurants, els quals continuaran amb els interiors tancats, de dilluns a dijous podran obrir també de 20.00 a 22.30 h. A més, s’elimina el màxim de nuclis de convivència per taula, les quals podran continuar sent ocupades per quatre persones. Totes les mesures seran vigents a partir d’aquest dissabte i durant dues setmanes, fins al dia 9 de maig.

Negueruela ha explicat que les mesures acordades avui responen al rigor sanitari, “a partir de les propostes que ens fan els experts per contenir el virus, salvar el màxim de vides i protegir la salut dels nostres ciutadans i la tasca del nostre sistema sanitari i dels seus professionals” i  preses des de la coordinació institucional i el diàleg amb els agents socials i els sectors implicats. El conseller ha ressaltat que “és així com estam avançant cap a una normalització gradual, amb una desesclada prudent, que aquesta vegada esperam que sigui definitiva”.

En aquest sentit, ha indicat que a les Illes Balears s’estan consolidant unes dades d’incidència “relativament baixes”, amb una pressió assistencial als nostres hospitals que també es manté baixa, al mateix temps que el procés de vacunació va avançant. Per tot això, ha expressat un agraïment a tota la ciutadania “per la immensa responsabilitat mostrada i pel seu sacrifici” i ha reiterat un missatge de prudència, tot destacant que “ les societats que tenguin incidències tan baixes com la d’aquestes illes i una situació sanitària controlada com la nostra seran les primeres a recuperar la normalitat i la mobilitat, amb tot el que això suposa per a la salut de les persones, per a les seves llibertats i per a la recuperació econòmica”.

Aquesta flexibilització es du a terme en el marc d’una desescalada lenta i d’acord amb els criteris tècnics i les dades del Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació. Segons el seu darrer informe, que analitza les dades fins al 19 d’abril, Mallorca ha notificat 615 casos en els darrers 14 dies, equivalents al 83,5 % dels casos de totes les illes, amb una incidència acumulada a 14 dies de 67 casos per cada 100.000 habitants i una incidència acumulada a 7 dies de 32 casos per cada 100.000 habitants, dues dades que indiquen un risc mitjà. La incidència acumulada en persones més grans de 64 anys es troba en 49,8 casos, que corresponen a un nivell de risc baix.

El nombre reproductiu instantani, que mostra la velocitat de propagació, és de 0,93, i l’índex de creixement potencial de l’epidèmia (EPG) és de 62,9. El percentatge de positivitat en proves diagnòstiques d’infecció activa (PDIA) a 7 dies, és del 2,22 %, que correspon a un escenari de nova normalitat.

Pel que fa al conjunt de les Illes Balears, durant la darrera setmana el nombre de casos diaris confirmats ha oscil·lat entre 45 i 80, excepte durant el cap de setmana, quan la xifra ha davallat fins a 30. En els darrers 14 dies s’han detectat 736 casos, amb una incidència acumulada que ha experimentat un lleuger ascens respecte de fa dues setmanes. La incidència acumulada en persones més grans de 64 anys es troba en 43 casos a 14 dies per cada 100.000 habitants, i des del passat 25 de febrer no s’ha donat cap cas positiu entre usuaris de les residències.

Cal destacar també que bona part dels nous positius a les Illes Balears es deuen a brots detectats. En concret, durant les primeres setmanes d’abril, s’han detectat 42 brots (32 a Mallorca, 4 a Eivissa, 4 a Menorca i 2 a Formentera). La majoria són brots que provenen d’àmbits socials i familiars, tot i que també se n’han detectat en l’àmbit laboral i en l’àmbit esportiu.

Reunions familiars i socials

A totes les illes, el màxim permès de participants en reunions familiars i socials es manté en sis persones, tant en interiors com en exteriors. Ara bé, mentre que en interiors hauran de continuar sent de com a màxim dos nuclis de convivència, en exteriors aquesta limitació desapareix i no hi haurà un màxim de nuclis de convivència. Així i tot, es recomana que en espais exteriors es limiti el número d’unitats de convivència participants, així com espaiar i reduir les reunions socials amb diferents unitats de convivència.

Comerç

A Mallorca, l’horari màxim de tancament del comerç no essencial s’amplia una hora més, fins a les 21.00 h, i la capacitat màxima es manté en el 75 %. Les grans superfícies i els centres comercials podran tornar a obrir en diumenges i altres festius de lliure obertura, amb una capacitat màxima del 50 %. A més, és obligatori disposar de mesuradors de CO2 visibles en centres comercials i grans superfícies.

Restauració

La restauració de Mallorca continuarà amb els espais interiors tancats, però s’introdueixen modificacions a l’exterior, on es podrà ocupar tota la capacitat màxima (fins ara estava establert un màxim del 50 %). A més, les taules podran estar ocupades per 4 persones sense limitació de nuclis de convivència, tot i que es recomana limitar el nombre de nuclis.

L’horari d’obertura s’amplia de dilluns a dijous, quan podran obrir també de les 20.00 a les 22.30 h. En canvi, els divendres, dissabtes y diumenges l’horari de tancament es manté a les 17.00 h.

Esdeveniments esportius

Queda prohibit el consum d’aliments i begudes per part del públic, excepte a la zona de bar que hi pugui haver a les instal·lacions, activitat que s’ha de dur a terme d’acord amb la normativa aplicable a les activitats de restauració

A les competicions d’àmbit estatal es podrà augmentar el numero límit de persones assistents, mantenint els percentatges establerts, exclusivament en les fases finals de la competició o play-off, prèvia autorització per part de la Direcció General de Salut Pública.

Esport federat

Es permeten les competicions esportives federades d’equip i contacte a partir dels 6 anys a totes les illes.

Activitat esportiva

S’incrementa de 10 a 15 el nombre màxim de persones en els grups d’activitats dirigides de baixa intensitat, amb un 30% d’aforament màxim.

Clubs de gent gran

S’amplien a 10 persones màxim les activitats a l’interior i a 15 a l’exterior, que fins ara estaven limitades a 6 persones. Això no obstant, es manté el màxim de cabuda al 50 %.

Locals de joc i apostes

A Mallorca, poden tornar a obrir els locals de joc i apostes, amb una cabuda màxima del 30 %, però sense activitat de restauració a l’interior. Els locals podran tancar com a màxim a les 17.00 h i estan obligats a assegurar una ventilació correcta, amb mesuradors de CO2 instal·lats en llocs visibles.

Platges

Pel que fa a les platges, com que són un espai exterior, es manté el nombre màxim de 6 persones per grup, però s’elimina el màxim de nuclis de convivència.

Atraccions de fira

Les atraccions es poden habilitar en grups de màxim tres i hi ha d’haver una distància mínima de 25 metres entre grups d’atraccions. En cas que les atraccions siguin d’ús exclusivament individual (un usuari per viatge), no es comptabilitzen en el còmput total d’atraccions. Tampoc no queden sotmeses a aquestes limitacions de distàncies i agrupacions aquelles atraccions i parades que facin servir com a establiment d’atenció al públic un vehicle remolc (xurreries, casetes de tir i anàlegs, tómboles).

A Menorca

En el cas concret de Menorca s’acordarà flexibilitzar les mesures que afecten aforaments i horaris de diverses activitats. Els canvis vinculats als nivells seran vigents a partir de dissabte i fins el 8 de maig inclòs,  i el toc de queda, per decret de presidenta, també entra en vigor dissabte.

La Consellera de Salut i Consum s’ha reunit avui amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i amb els batles dels diferents municipis per analitzar la situació epidemiològica i els resultats que han tengut fins ara les mesures específiques dirigides a prevenir la propagació de la COVID-19 en aquesta fase de desescalada lenta. Així mateix, han concretat les limitacions que regiran la propera quinzena. A la reunió també hi ha assistit el gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià.

Segons les dades del Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació, fins al 18 d’abril Menorca ha estat l’illa amb menor incidència de COVID-19. S’han notificat fins a aquella data un total de 31 casos confirmats en els 14 dies previs. La incidència acumulada a 14 dies (IA14) se situa en 32,4 casos per cent mil habitants, i la incidència acumulada a 7 dies (IA7) és de 10,5 casos per cent mil. Tots dos indicadors d’incidència se situen en valors de “risc baix” i molt per davall de la mitjana per al conjunt de les Illes, que tenen una IA14 de 62,8 i una IA7 de 29,2 per cent mil. No obstant això les darreres jornades s’ha constatat un augment dels casos, associats a brots en fase de contenció i que es vigilen de manera estreta.

La IA14 dies en majors de 64 anys és de 18,6 casos per cent mil, un valor de “nova normalitat”.  El nombre reproductiu instantani, que indica la velocitat de propagació, és de 1,02 i el “Potencial de Creixement epidèmic” (EPG) de 33, ambdós paràmetres de valor interpretatiu limitat. El percentatge de positivitat en proves PDIA a 7 dies està en 1,02% i per tant assenyalant “nova normalitat”.

Per tot això, en el marc d’una desescalada lenta i cauta que té per finalitat evitar augments sobtats de contagis que poden posar en risc la salut dels ciutadans, així com comprometre el procés de vacunació, es considera adequat flexibilitzar diverses mesures.

Per tant, al Consell de Govern extraordinari de demà, divendres, es proposarà mantenir Menorca en nivell 1 d’alerta sanitària amb modificacions que afecten diversos sectors de la manera que s’indica tot seguit:

Reunions familiars i socials

Tret dels supòsits en què s’estableixi expressament una altra cosa, les reunions de caràcter familiar o social que es duguin a terme en espais interiors públics o privats queden limitades a la participació d’un màxim de 6 persones, provinents d’un màxim de dos nuclis de convivència  i a un màxim de 6 persones sense limitacions de nuclis de procedència a espais exteriors. Tenen la consideració de reunions familiars o socials les celebracions d’aniversaris. Es recomana que a les reunions socials en espais exteriors es limiti el número d’unitats de convivència participants, així com espaiar i reduir les reunions socials amb diferents unitats de convivència en el temps. En el cas de la restauració, les limitacions són diferents i es detallen a continuació.

Restauració

Es permet l’obertura d’espais interiors, que han de reduir al 50 % la capacitat màxima. Les taules han de ser de 4 persones com a màxim, de 2 nuclis de convivència. El tancament serà a les 17 h  com a màxim, excepte els divendres, dissabtes i diumenges, que serà a les 18h. Pel que fa als exteriors, es poden fer servir al 100 % de la capacitat; les taules poden ser, com a màxim, de 6 persones i es recomana limitar el número de nuclis. L’hora límit de tancament serà les 22:30, excepte divendres, dissabtes i diumenges que, a més, han de tancar obligatòriament en el tram entre les 18.00 hores i les 20.00.

Comerç

A Menorca s’amplia fins les 23.00 hores l’horari d’obertura i els aforaments es mantenen al 75%.

Esdeveniments esportius

Resta prohibit el consum d’aliments i begudes per part del públic, excepte a la zona de bar que hi pugui haver a les instal·lacions, activitat que s’ha de dur a terme d’acord amb la normativa aplicable a les activitats de restauració.. A les competicions d’àmbit estatal es podrà augmentar el numero límit de persones assistents, mantenint els percentatges establerts, exclusivament en les fases finals de la competició o play-off, prèvia autorització per part de la Direcció General de Salut Pública.

Atraccions de fira

Les atraccions es poden habilitar en grups de màxim tres, i hi ha d’haver una distància mínima de vint-i-cinc metres entre grups d’atraccions. En cas que les atraccions siguin d’ús exclusivament individual(un usuari per viatge), no es comptabilitzen en el còmput total d’atraccions. Tampoc no resten sotmeses a aquestes limitacions de distàncies i agrupacions, aquelles atraccions i parades que facin servir com establiment d’atenció al públic un vehicle remolc (xurreries, casetes de tir i anàlegs, tómboles)  

Platges

Els grups han de ser d’un màxim de 6 persones i es recomana limitar les unitats de convivència.

A Eivissa

A més de endarrerir el toc de queda de les 22.00 hores a les 23.00 hores a tota la comunitat, en el cas concret d’Eivissa, atesa l’estabilització de la situació epidemiològica, es flexibilitzen mesures que afecten aforaments i horaris de diverses activitats, entre elles la restauració i la comercial, tot dins el nivell 2. Els canvis vinculats als nivells seran vigents a partir de dissabte i fins el 8 de maig, ambdós inclosos, i el toc de queda, per decret de presidenta, també entra en vigor dissabte.

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, s’ha reunit avui amb el president del consell d’Eivissa, Vicent Marí, i els batles de l’illa per avaluar la situació epidemiològica i assistencial, per fer un seguiment de les mesures que s’han aplicat fins ara i per concretar i aclarir les mesures que estaran vigents a partir de dilluns durant 15 dies.

Segons les dades del Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació, a Eivissa s’han notificat 83 casos confirmats en els últims 14 dies. La incidència acumulada a 14 dies (IA14) se situa en 54,7 casos per cent mil i la incidència acumulada a 7 dies (IA7) és de 25,03 casos per cent mil, el que correspondria a un nivell de risc mitjà per a aquests paràmetres en l’illa. Aquests valors es troben per davall de la mitjana per al conjunt de les Illes, que tenen una IA14 de 62,8 i una IA7 de 29,2 per cent mil.

La IA14 en majors de 64 anys se situa en 15,7 casos per cent mil, està estabilitzada des de fa més de dues setmanes, i suposa nivells de “Nova Normalitat” per a aquest indicador.

El nombre reproductiu instantani, que mostra la velocitat de propagació, és de 0,92 i el “Potencial de Creixement epidèmic” (EPG) és de 50,2. El percentatge de positivitat en proves PDIA a 7 dies està en 2,04 % i assenyalaria un escenari de “Nova Normalitat” per a aquest indicador.

Per tot això, i seguint el pla d’una desescalada lenta i segura per evitar augments sobtats de contagis que poden posar en risc la salut dels ciutadans, així com comprometre el procés de vacunació, es proposarà al Consell de Govern extraordinari de demà, divendres, mantenir el nivell d’alerta sanitària 2 i introduir modificacions que afecten diversos sectors de la manera que s’indica tot seguit:

Reunions familiars i socials

Tret dels supòsits en què s’estableixi expressament una altra cosa, les reunions de caràcter familiar o social que es duguin a terme en espais interiors públics o privats queden limitades a la participació d’un màxim de 6 persones, provinents d’un màxim de dos nuclis de convivència i a un màxim de 6 persones sense limitacions de nuclis de procedència a espais exteriors. Tenen la consideració de reunions familiars o socials les celebracions d’aniversaris. Es recomana que a les reunions socials en espais exteriors es limiti el número d’unitats de convivència participants, així com espaiar i reduir les reunions socials amb diferents unitats de convivència en el temps. En el cas de la restauració les restriccions són diferents i es detallen a continuació.

Restauració

Els espais interiors de bars, cafeteries i restaurants segueixen tancats. Els espais exteriors, es poden fer servir al 100 % de la capacitat; les taules poden ser, com a màxim, de 4 persones i es recomana limitar el número de nuclis. Els establiments poden obrir fins les 17.00 hores de cada dia i de les 20.00 a les 22.30 hores excepte els divendres, dissabtes i diumenges, quan es manté el tancament a les 17.hores.

Comerç

A Eivissa s’amplia fins les 21.00 hores l’horari d’obertura i els aforaments es mantenen com estaven, és a dir, al 75 %. L’aforament a centres comercials i grans superfícies és del 50 %.

Esdeveniments esportius

Resta prohibit el consum d’aliments i begudes per part del públic, excepte a la zona de bar que hi pugui haver a les instal·lacions, activitat que s’ha de dur a terme d’acord amb la normativa aplicable a les activitats de restauració.

A les competicions d’àmbit estatal es podrà augmentar el numero límit de persones assistents, mantenint els percentatges establerts, exclusivament en les fases finals de la competició o play-off, prèvia autorització per part de la Direcció General de Salut Pública.

Esport federat

Es permeten les competicions esportives federades d’equip i contacte a partir dels 6 anys.

Pràctica esportiva

Les sales d’activitats dirigides poden romandre obertes al públic, amb una reducció de la capacitat al 30 % de la cabuda màxima autoritzada habitual, i es permet ara la presència simultània a la mateixa sala d’un grup de màxim 15 persones en el cas d’activitats d’intensitat baixa o d’un grup de màxim 6 persones en el cas d’activitats d’intensitat alta. En tot cas, és obligatori l’ús de la mascareta, tant per al personal monitor com per a qui du a terme l’activitat esportiva.

Clubs de gent gran

S’amplien a 10 persones màxim les activitats dirigides a l’interior i a 15 en el exterior, sempre respectant un 50 % màxim d’aforament.

Locals de joc i apostes

Es permet l’ús dels espais interiors al 30 %, però sense activitat de restauració a l’interior. El tancament dels locals no pot excedir de les 17.00 hores. S’ha d’assegurar la ventilació correcta i hi ha d’haver mesuradors de CO2 en llocs visibles.

Platges

Els grups han de ser d’un màxim de 6 persones i es recomana limitar les unitats de convivència.

Atraccions de fira

Les atraccions es poden habilitar en grups de màxim tres, i hi ha d’haver una distància mínima de 25 metres entre grups d’atraccions. En cas que les atraccions siguin d’ús exclusivament individual (un usuari per viatge), no es comptabilitzen en el còmput total d’atraccions. Tampoc no resten sotmeses a aquestes limitacions de distàncies i agrupacions, aquelles atraccions i parades que facin servir com establiment d’atenció al públic un vehicle remolc (xurreries, casetes de tir i anàlegs, tómboles).

A Formentera

A més de endarrerir el toc de queda de les 22.00 hores a les 23.00 hores a tota la comunitat, en el cas concret de Formentera, es passa al nivell 1 d’alerta i es flexibilitzen mesures que afecten aforaments i horaris de diverses activitats, entre elles i principalment la de restauració i la comercial. Els canvis vinculats als nivells seran vigents a partir d’aquest dissabte i fins el 8 de maig inclòs, i el toc de queda, per decret de presidenta, també entra en vigor dissabte.

Segons les dades del Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació, en els últims 14 dies s’han detectat només 7 casos a l’illa. La incidència acumulada a 14 dies (IA14) indica 58,8 casos per cent mil habitants i la incidència acumulada a set dies (IA7) és 8,40 casos per cent mil, per tant la perspectiva immediata per a aquesta illa seria baixar a nivells de nova normalitat en breu, si s’aconsegueix controlar adequadament els 2 brots que estan encara actius.

Els valors de Formentera es troben per davall de la mitjana per al conjunt de les Illes, que tenen una IA14 de 62,8 i una IA7 de 29,2 per cent mil.

El nombre reproductiu instantani és de 0,15 i el “Potencial de Creixement epidèmic” (EPG) de 9,1. El percentatge de positivitat en proves diagnòstiques a 7 dies està en 2,3% i per tant assenyalant escenari de “Nova Normalitat”.

Per tot això, i seguint el pla per a una desescalada lenta i segura per tal evitar augments sobtats de contagis que poden posar en risc la salut dels ciutadans, així com comprometre el procés de vacunació, en el cas de Formentera, es canvia al nivell 1 d’alerta.

Per això, es proposarà al Consell de Govern introduir les modificacions afecten diversos sectors de la manera que s’indica tot seguit:

Reunions familiars i socials

Tret dels supòsits en què s’estableixi expressament una altra cosa, les reunions de caràcter familiar o social que es duguin a terme en espais interiors públics o privats queden limitades a la participació d’un màxim de 6 persones, provinents d’un màxim de dos nuclis de convivència  i a un màxim de 6 persones sense limitacions de nuclis de procedència a espais exteriors. Tenen la consideració de reunions familiars o socials les celebracions d’aniversaris.

Es recomana que a les reunions socials en espais exteriors es limiti el número d’unitats de convivència participants, així com espaiar i reduir les reunions socials amb diferents unitats de convivència en el temps.

També s’augmenta l’aforament per noces, vetlles i similars. A espais interiors, de 6 a 10 persones, i del 30 al 50% d’aforament màxim. A exteriors, de 10 a 20 persones. 

En el cas de la restauració, les limitacions són diferents i es detallen a continuació.

Restauració

Es permet l’obertura d’espais interiors, que han de reduir al 50 % el seu aforament màxim. A l’interior, les taules han de ser de 4 persones com a màxim, de 2 nuclis de convivència. El tancament dels interiors està limitat fins les 17 h, excepte els divendres, dissabtes i diumenges, en què es podrà allargar fins a les 18h.

Pel que fa als exteriors, es poden fer servir al 100 % de la seva capacitat; les taules poden ser, com a màxim, de 6 persones i es recomana limitar el número de nuclis. L’hora límit de tancament serà les 22.30, excepte divendres, dissabtes i diumenges, dies en els quals, tot i poder obrir fins les 22.30 hores, han de tancar obligatòriament en el tram entre les 18.00 hores i les 20.00.

Comerç

A Formentera s’amplia fins les 23.00 hores l’horari d’obertura i els aforaments es mantenen com estaven (75 %).

Esdeveniments esportius

Resta prohibit el consum d’aliments i begudes per part del públic, excepte a la zona de bar que hi pugui haver a les instal·lacions, activitat que s’ha de dur a terme d’acord amb la normativa aplicable a les activitats de restauració. A les competicions d’àmbit estatal es podrà augmentar el numero límit de persones assistents, mantenint els percentatges establerts, exclusivament en les fases finals de la competició o play-off, prèvia autorització per part de la Direcció General de Salut Pública.

Es permeten les competicions d’esport federat d’equip i de contacte per els menors de 12 anys i fins els 6 anys.

Es permet públic a totes les competicions esportives (fins ara només era a les estatals) i s’incrementa de 400 a 500 persones el màxim a exteriors.

Activitat esportiva

S’augmenta de 10 a 15 el número de persones a activitat dirigides de baixa intensitat, de 6 a 10 d’alta intensitat i l’aforament del 30 al 50% (sales de musculació i sales d’activitats dirigides). La resta d’instal·lacions esportives del 50 al 75% i els vestidors del 30% al 50%.

Les acadèmies de ball també veuen augmentat el seu aforament d’un 30% a un 50%.

L’activitat física a l’aire lliure s’incrementa a grups de màxim 15 persones (abans eren de 10 persones)

Congresssos

Poden augmentar el seu aforament de 100 a 150 persones en exteriors i de 75a 100 en interiors.

Locals d’oci infantil i centres recreatius de joves

Passen de grups de màxim 10 persones a poder ser de fins a 15.

Cultura

S’incrementa de 400 a 500 persones el màxim d’aforament a esdeveniments culturals a l’aire lliure. Biblioteques, arxius i museus incrementen l’aforament màxim del 50% al 75%.

Atraccions de fira

Les atraccions es poden habilitar en grups de màxim tres, i hi ha d’haver una distància mínima de 25 metres entre grups d’atraccions. En cas que les atraccions siguin d’ús exclusivament individual (un usuari per viatge), no es comptabilitzen en el còmput total d’atraccions. Tampoc no resten sotmeses a aquestes limitacions de distàncies i agrupacions, aquelles atraccions i parades que facin servir com establiment d’atenció al públic un vehicle remolc (xurreries, casetes de tir i anàlegs, tómboles).

Platges

Els grups han de ser d’un màxim de 6 persones i es recomana limitar les unitats de convivència.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt