Ara llegint
Demà arranquen els cribratges massius a Muro i Lloseta

Demà arranquen els cribratges massius a Muro i Lloseta

La Conselleria de Salut i Consum ha anunciat que demà diumenge començarà a realitzar els cribratges anunciats als municipis de Muro i Lloseta, que es perllongaran fins al proper dimarts. Són dos municipis amb una elevada incidència de covid-19, amb uns paràmetres de 601 i 240 contagiats durant els darrers 14 dies per cada 100.000 habitants.

A Muro el cribratge es durà a terme al polígon industrial (carrer de Vinroma i Marjals), mentre que al municipi de Lloseta es farà al poliesportiu municipal, entre les 9 i les 18 hores.

Les proves es realitzaran amb test d’antígens que permetran tenir els resultats de la prova en 15 minuts i els positius seran ratificats amb una prova PCR.

També està previst que al llarg de la propera setmana es dugui a terme un cribratge similar a Sóller, concretament en el poliesportiu de Son Angelats i en un lloc encara no determinat del Port de Sóller. Sóller registra 437 contagis per cada 100.000 habitants.

Més de 25 professionals participaran al dispositiu organitzat per atenció primària de Mallorca, segons han informat des del Govern Balear.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt