Ara llegint
Els 3.600 agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional rebran la vacuna a partir del 8 de març

Els 3.600 agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional rebran la vacuna a partir del 8 de març

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font, s’han reunit amb la delegada del Govern central a les Illes Balears, Aina Calvo, per coordinar la vacunació dels membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Concretament, està previst immunitzar 2.034 professionals de la Guàrdia Civil, així com altres 1.600 professionals del cos de la Policia Nacional.

A la trobada també hi han estat presents el Coronel en Cap de la Guàrdia Civil a les Balears, Alejandro Hernández Mosquera, i el Cap Superior de la Policia Nacional a les Balears, Gonzalo Espino.

A l’encontre s’ha acordat que ambdues administracions col·laboraran en el procés que, d’acord amb el Pla de Vacunació contra la COVID-19 a les Illes Balears, s’iniciarà previsiblement la setmana del 8 de març. En aquest cas, la vacunació es durà a terme directament a les diverses seus que tenen els cossos de seguretat a les Balears, i es programaran les cites de manera ordenada per evitar que s’interfereixi en el servei essencial que aquests professionals presten a les Illes Balears. 

Cal recordar que aquesta vacunació coincidirà amb la de la resta del grup 6A, que són els agents de les policies locals, bombers, professionals de protecció civil i d’emergències, així com membres de les Forces Armades.

També la mateixa setmana està previst que s’iniciï la vacunació del grup 6B, els docents d’educació infantil i els que atenen alumnes amb necessitats especials. També, de manera simultània, es farà la vacunació de les persones de més de 80 anys (subgrup 5A).

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt