Ara llegint
La vacunació s’obri dilluns a persones de la franja dels 40 als 44 anys d’edat

La vacunació s’obri dilluns a persones de la franja dels 40 als 44 anys d’edat

A les 15.00 hores de demà dilluns, l’espai web BITCITA (www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19) habilita nous espais perquè les persones de 40 a 44 anys puguin demanar cita per a la seva vacunació contra la covid-19.

La conselleria de Salut i Consum ha fet avui una crida a aquest grup poblacional —que estima en 94.651 persones— per reservar cita. El Servei de Salut ha habilitat 44.942 espais nous per a l’autocita.

Amb la inclusió d’aquesta nova franja d’edat, l’espai BITCITA queda actualment obert per a autocita a totes les persones nascudes entre 1952 i 1981, és a dir, les de 40 a 69 anys.  

Sistema d’autocitació BITCITA

El Servei de Salut, a fi d’agilitar el procés de vacunació contra la covid-19, va posar en marxa el 16 d’abril un sistema per demanar cita per internet. Per això va crear BITCITA, una web molt intuïtiva i fàcil d’emprar, per a la qual cosa no cal formació prèvia; basta accedir-hi per mitjà de la URL www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19 i registrar-s’hi amb el número del document d’identitat o el CIP autonòmic i l’any de naixement.

La Conselleria de Salut i Consum ha insistit avui que “la vacunació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de covid-19, com demostra l’evidència científica”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt