Ara llegint
Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma per als professionals sanitaris

Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma per als professionals sanitaris

El Consell de Govern ha acordat avui la concessió de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 2021 als professionals sanitaris que lluiten contra la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta Medalla d’Or és, per tant, un reconeixement a la feina de tots els treballadors i treballadores del col·lectiu sanitari, públic i privat, en la lluita contra la COVID-19: tant a la seva gran capacitat d’adaptació a una situació desconeguda, com a la seva dedicació, compromís i valentia, que els ha convertit en un exemple d’entrega i superació, segons ha explicat el conseller portaveu del Govern Balear, Iago Negueruela.

El Govern considera que el sistema de salut de les Illes Balears ha respost de manera extraordinària a les noves necessitats que han sorgit arran d’aquesta pandèmia mundial, la qual ha situat el món davant un nou paradigma i ha posat a prova els sistemes sanitaris de tots els països, ha dit.

“Els professionals sanitaris han treballat de manera eficaç i eficient per minimitzar l’impacte del virus. La seva dedicació ha estat absoluta i la implicació del personal que conforma el sistema públic i privat de salut ha estat impecable. Gràcies a la suma de tots aquests esforços s’han minimitzat les conseqüències de l’expansió del virus”, han explicat des del Govern.

“A la lluita per combatre la COVID-19 s’hi han dedicat amb entrega els professionals mèdics, d’infermeria, dels serveis epidemiològics, dels departaments de recerca, el personal de neteja, el personal de suport logístic dels hospitals, els zeladors, els auxiliars de clínica, el personal administratiu, els serveis jurídics, etc. Són més de 20.000 persones que amb el seu esforç han treballat amb l’objectiu de preservar la salut de tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears”, han detallat des del Govern Balear.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt