Ara llegint
Menorca passarà a nivell 4 quan les Illes Balears superen ja les 500 morts

Menorca passarà a nivell 4 quan les Illes Balears superen ja les 500 morts

Cinc nous decessos per covid-19 estableixen el llindar de persones morts per la pandèmia a les Illes Balears en 503 quan aquest arxipèlag -i el país en general- travessa un moment molt crític pel que fa a incidència de la malaltia.

En aquest escenari, les autoritats han establert que l’illa de Menorca passi al nivell 4, on ja s’hi troben Mallorca i Eivissa. Això significa que a partir del dissabte s’avançarà el toc de queda a les 22 hores, que es limiten les reunions a 6 persones pertanyents a un màxim de dues unitats de convivència i que es tanquen els interiors de bars i restaurants.

La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha informat avui que durant les darreres 24 hores s’han comptabilitzat a l’illa un total de 46 positius i que hi ha vuit hospitalitzats a planta i cinc a l’UCI.

En el conjunt de les Illes Balears hi ha 361 persones ingressades a planta als hospitals, un centenar dels quals provinents de residències d’ancians, i altres 115 a la UCI. A més, també s’ha superat avui la barrera de les 10.000 persones actives amb coronavirus.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt