Ara llegint
Avui s’ha celebrat l’assemblea ordinària de les Cooperatives Agro-Alimentàries

Avui s’ha celebrat l’assemblea ordinària de les Cooperatives Agro-Alimentàries

Com vàrem anunciar ahir, avui migdia s’ha celebrat a la seu de Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears al Polígon de Son Llaüt, a Santa Maria del Camí, l’ assemblea anual ordinària de les cooperatives sòcies de l’entitat. Un total de 13 persones en representació de les cooperatives i SAT’s Agromallorca, Camp Mallorquí, Fruits Secs, Fruita Bona, Ecoïlla, Cooperativa de Llucmajor, Cooperativa de Sóller, Cooperativa de Sant Joan, Cooperativa Bessoners, Cooperativa Pollença i Cooperativa d’Inca han assistit presencialment a la reunió i els representants d’altres 6 cooperatives han participat de manera virtual.

Tal com era de preveure, no hi ha hagut novetats i la Memòria d’Activitats que ha estat aprovada per unanimitat així com també el Pla d’Actuacions previstes per aquest 2020. Els principals objectius que es marca Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears per aquest 2020, en basen en incrementar la rellevància del cooperativisme agroalimentari a nivell intern,  incrementar la rellevància del cooperativisme agroalimentari a nivell extern, reforçar la inter-cooperació econòmica,  la formació en tots els àmbits del sector,  impulsar la incorporació de la dona en los òrgans de direcció de les cooperatives ( Consells Rectors),   impulsar la Innovació, aconseguir  millorar la gestió de les Cooperatives i  impulsar el relleu generacional a les cooperatives i en els seus consell rectors.

Satisfacció dels associats

La presidenta Jerònima Bonafè, ha mostrat la seva satisfacció i parlant en nom de tots els associats, s’ha felicitat per les tres noves incorporacions a l’entitat (Ecofeixes, Tramuntana Viva Mallorca i Bessoners) que demostren que els pagesos i pageses continuen confiant en el model cooperatiu i en Cooperatives Agro-Alimentàries Illes Balears, ens que ajunta totes les cooperatives del sector  agroalimentari de ca nostra. Per aclamació s’ha aprovat l’ingrés de les noves sòcies.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt