Ara llegint
Formentera destina 130.000 euros a la Cooperativa del Camp

Formentera destina 130.000 euros a la Cooperativa del Camp

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la Cooperativa del Camp de Formentera, Jaume Escandell, han signat l’acció concertada amb la Cooperativa del Camp per la continuïtat de les actuacions del programa de recuperació del sector agrícola i millora de l’entorn rural i del paisatge de Formentera.

Amb aquest acord es dona una ajuda directa de 78.000 €, al mes de maig es va signar un conveni de col·laboració per valor de 52.000€. En total aquest 2020 es destinaran 130.000€. La presidenta del Consell de Formentera ha destacat que aquest any marcat per la crisi de la covid el Consell ha volgut renovar el seu suport a la Cooperativa del Camp per la importància que té el sector primari “com a principal eina per manteniment del paisatge rural, per crear productes de km 0, per diversificar l’economia i tenir cura de les nostres terres, com tradicionalment s’ha fet sempre a Formentera”.

Des de la institució han volgut recordar que, en motiu del primer estat d’alarma no es va poder signar a principi d’any l’acció concertada, per això es va avançar amb la signatura d’un conveni, un pas intermig, per assegurar la viabilitat econòmica de la Cooperativa del camp i la seva plena operativitat. A l’acte també han assistit el conseller de Sector Primari, Josep Marí i el gerent de la Cooperativa del Camp, Carlos Marí.

Anualment el Consell de Formentera signa una Acció Concertada amb la Cooperativa del Camp per ajudar a la potenciació del sector primari a la nostra illa, la de l’any 2019 va tenir un valor de 115.000€.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt