Ara llegint
Una campanya de promoció amb els productes amb segell de qualitat

Una campanya de promoció amb els productes amb segell de qualitat

Amb aquests eslògans, els Consells Reguladors de la Denominació D’Origen (DO) Mahón-Menorca, DO Binissalem, DO Oli de Mallorca, DO Oliva de Mallorca, DO Pla i Llevant i les Indicacions Geogràfiques Protegides:IGP Sobrassada de Mallorca i IGP Vi de la Terra de Mallorca, s’uneixen per promocionar el producte de qualitat de les Illes Balears amb un espot que es difondrà en l’àmbit digital.

Des del seu naixement, aquestes marques de qualitat varen adoptar el camí de la diferenciació geogràfica i els reconeixements europeus amb l’objectiu de garantir la seva qualitat davant als consumidors, representant a gran part del sector agrari i ramader i al sector industrial de les Illes Balears.

La campanya pretén sensibilitzar al consumidor balear sobre tot allò que suposa un segell de qualitat: tradició, singularitat i sostenibilitat, factors en harmonia ambtots els processos, per garantir la màxima qualitat, el qual es suma als valors afegits del producte local:la conservació i recuperació del paisatge rural de les nostre illes en el marc d’una activitat econòmica sostenible que ocupa a milers de productors i elaboradors.

Aquest projecte, uneix als 7 Consells Reguladors en un objectiu comú, posar en valor els productes locals amb distintiu de qualitat, contribuint a mantenir un sector primari essencial per una economia més equilibrada i sostenible.

Els productes de qualitat són patrimoni de la societat on són produïts i, aquests, han d’esser coneguts i apreciats pels consumidors locals.

Sobrassada, formatge, olives i oli amb distintiu de qualitat, tots ells formen part de la gastronomia de les Illes Balears, perfectament arrelats a les taules i cuines, tant tradicionals com d’avantguarda, amb un excel·lent maridatge entre ells i amb els vins amb els que són acompanyats.

La campanya consisteix en un espot on es transmeten els principals valors d’aquests productes de qualitat que arriben, pràcticament, de la mà del productor a la taula de consumidor.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt