Ara llegint
5 detinguts per robar garroves a finques de Calvià i Llucmajor

5 detinguts per robar garroves a finques de Calvià i Llucmajor

La Guàrdia Civil ha detingut a 3 persones a Calvià amb 200 quilos de garroves,  i a 2 persones mentre agafaven el fruit dels garrovers a una finca de Llucmajor.

A Calvià , després d’un avís del propietari d’una finca rústica, una patrulla mixta internacional composta per un guàrdia civil i un gendarme francès que prestava servei per zones rurals va localitzar tres homes amb 200 quilos de garrofes, recollides en sacs i preparades per per introduir-los en un vehicle. Personat el propietari va manifestar que aquest mateix vehicle havia estat vist per testimonis al voltant de la seva finca, quan li robaren 800 quilos de garroves. 

A Llucmajor, una patrulla que prestava servei per camins rurals va observar una tanca metàl·lica perimetral d’una finca trencada. Els guàrdies civils van sorprendre a l’interior del terreny a una dona i un home que estaven agafant el fruit dels garrofers. Personat el propietari va dir que no coneixia aquestes persones ni els hi havia donat permís per agafar-les. Varen ser detinguts per un pressumpte robatori amb força. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt