Ara llegint
Quatre detencions a Santa Eulària i una a Sevilla per desmuntar un clan familiar que venia droga a Eivissa

Quatre detencions a Santa Eulària i una a Sevilla per desmuntar un clan familiar que venia droga a Eivissa

La Guàrdia Civil ha detingut a Eivissa quatre persones de la mateixa família, acusades de diversos delictes relacionats amb el tràfic de drogues i l’organització criminal en el marc de l’operació Bridge.

Les detencions realitzades dimecres passat, però conegudes avui, varen arribar després d’una investigació duita a terme per efectius de la Guàrdia Civil d’Eivissa, amb el suport dels de Mallorca.

Les detencions es varen realitzar simultàniament a cinc domicilis diferents, tres a Santa Eulària i dos a la província de Sevilla, on es va detenir una cinquena persona del mateix clan familiar.

En els registres els agents s’incautaren de diferents quantitats de droga, entre les quals s’hi trobaven uns 300 grams de cocaïna disposada per a la seva venda en paperines, així com uns 110.000 euros en efectiu, tres armes simulades i tres vehicles.

Amb l’operació Bridge, en la que també hi han col·laborat les policies locals de Sant Josep i Santa Eulària, es donen per desmantellats tres punts de droga a Santa Eulària.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt