Ara llegint
Un solar a l’entrada de Felanitx s’habilitarà com a aparcament públic

Un solar a l’entrada de Felanitx s’habilitarà com a aparcament públic

L’Ajuntament de Felanitx adquirirà un solar d’una superfície aproximada de 17.000m2 en una finca coneguda com El Cos, dividits en dos terreny, un a sòl rústic i l’altra a la via ronda de Felanitx.

Una part d’aquests terrenys, quasi 5.000m2, que se situen a l’entrada de Felanitx venint per Campos s’utilitzarà com a zona d’aparcament. L’operació de compra es farà gràcies a una expropiació forçosa per un preu de 270.000€ i que serà possible gràcies a un acord arribat amb la propietat. Aquesta operació es du aquest dilluns a la sessió plenària del mes de juliol.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha indicat «És un solar prou conegut pels felanitxers just a s’entrada de la carretera de Campos, un solar que l’equip de govern feia temps cercava la propietat per arribar a un acord i adquirir tota la parcel·la. Aquests aparcaments compliran amb la funció de pacificar un poc el trànsit interior del poble. Per una persona que arribi a Felanitx i el vulgui visitar, trobar un espai on deixar el cotxe i anar a peu, ho trobaran i complirà bé el seu propòsit».

L’equip de govern estudiarà què fer amb els altres terrenys. En un primer moment es netejarà, el projecte futur es podria emmarcar en un circuit bio saludable connectat amb la natura prop de l’Hospital de llarga estada, zona esportiva i amb un accés molt ràpid al municipi.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt