Ara llegint
Ajornen al mes de maig l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Palma

Ajornen al mes de maig l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Palma

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma farà públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Palma el dia 20 de gener, dia de la festa patronal de Sant Sebastià. En aquesta ocasió, a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19, s’ajorna la tradicional gala d’entrega dels premis, que cada any se celebra durant les festes i s’ha programat pel dia 27 de maig al castell de Bellver.

Els Ciutat de Palma són una línia de suport a la creativitat i la producció literàries, les arts visuals, el còmic, la música, les arts escèniques i l’audiovisual, la investigació, el periodisme i el patrimoni gastronòmic. Enguany com a novetat, s’hi han incorporat dues noves categories: periodisme i patrimoni gastronòmic.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha reiterat l’aposta del consistori per la cultura com a eix vertebrador de la societat. “La situació sanitària i social que vivim és tan extraordinària que per responsabilitat ajornam la gala dels premis més importants de la ciutat. Seguim, però, refermant el nostre compromís amb l’impuls de la creació artística i els seus creadors, per això la gala es reprogramarà en els pròxims mesos”.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt