Ara llegint
Algaida, Pina i Randa gaudiran d’un servei de vehicle compartit

Algaida, Pina i Randa gaudiran d’un servei de vehicle compartit

Algaida, Pina i Randa posaran en marxa, de manera pionera a Mallorca,  un servei de vehicle compartir de manera gratuïta durant els tres primers mesos a partir de la posada en marxa. El vehicle és un cotxe elèctric que romandrà, juntament amb el punt de càrrega,  ubicat a un punt cèntric del municipi d’Algaida. Els ciutadans  podran fer les seves reserves mitjançant una aplicació anomenada VIVe i seguir les instruccions. Les instruccions d’ús també es trobaran dins el vehicle en qüestió.

Per fer front a les mesures contra la COVID-19, dins el cotxe hi haurà tot el material necessari perquè cada usuari pugui dur a terme la seva desinfecció tant de partida com d’arribada. Tot i així l’ajuntament prendrà la precaució de fer una neteja setmanal tant de l’interior com de l’exterior.

La batlessa d’Algaida destacà que aquest servei és una aposta per oferir solucions de transport alternatiu i sostenible als veïns d’Algaida, Pina i Randa a més d’esser un aspecte important a tenir en compte per dur a terme al pla de mobilitat sostenible que té la localitat en projecció i execució.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt