Ara llegint
Andratx presenta el cartell de les Nits a la Fresca, amb activitats culturals de dia 1 de juliol al 5 de setembre

Andratx presenta el cartell de les Nits a la Fresca, amb activitats culturals de dia 1 de juliol al 5 de setembre

L’Ajuntament d’Andratx ha presentat avui una nova edició del cicle de Nits a la Fresca, que arrencarà  el dijous 1 de juliol amb l’inici del Festival Ponent i el cicle de Nits a la Fresca, de la mà de l’asturià «Rodrigo Cuevas» i el seu nou espectacle «Trópico de Covadonga» i donarà lloc a un estiu replet d’espectacles en tot el municipi.

A l’acte hi han estat presents el batle d’Andratx, Antoni Mir Salvà, la regidora de Cultura, Ruth Mateu, i una important representació dels artistes que formaran part de la cartellera, entre ells els artistes locals.

Unes ‘Nits a la Fresca’ que seguiran marcades per les necessitats derivades de la COVID-19 pel que fa a aforaments i mesures de seguretat, però que amb l’experiència tant positiva de l’any passat, no tenim dubte que no restarà gens a la programació. Enguany, seguim amb els concerts a llocs tant idíl·lics com a la platja de Camp de Mar o sant Elm, a cala Fonoll, al far Petit del Port d’Andratx, a la plaça de s’Arracó o a la Clastra de Son Mas.

“En aquests moments de crisi, més que mai i com ja férem l’any passat, cal donar suport a la cultura, una de les activitats que s’ha vist més perjudicada per la pandèmia de la COVID, per això, i perquè creiem que s’ha de dignificar als músics, actors i artistes en general, per això s’han intensificat els concerts de les Nits a la Fresca, i també, com  la passada edició, alguns dels concerts seran gratuïts, o a un preu simbòlic de 5 euros”, ha dit la regidora Ruth Mateu, qui ha remarcat que “l’economia no ha de ser un obstacle per poder accedir a la cultura”.

El cicle Nits a la Fresca 2021 arrencarà ja aquest pròxim dijous 1 de juliol a les 22 hores amb un dels plats estrella de l’estiu: de la mà de l’asturià «Rodrigo Cuevas» i el seu nou espectacle «Trópico de Covadonga».

A partir d’aquí, i fins al 5 de setembre, dia en què es tancarà el cicle amb el concert «Musical de Mamma Mía» amb la Banda de Son Rapinya i la banda Municipal d’Andratx, 18 concerts en total, de diferents estils, que aniran des de la Lírica, el jazz, blues, rock en català, cançó d’autor de la mà del Valencià Andreu Valor, havaneres, swing, cappella, òpera, orquestra barroca… i fusions de versos o narrativa musicats. I amb artistes i grups tan destacats com Anegats, Andreu Valor, Salvatge Cor, Arts Musicae, Diablous in Musica, concert de la JOIB, O’veus…

Enguany els grups locals també tindran un paper destacat, grups com Aprojove, Jazwize, Monkey Swingers, entre altres com Pablo López a Diablous in Musica , o bé, Marga Rodríguez amb el Concert Lítica, o el magnifica concert d’havaneres de les corals Municipal d’Andratx i Coral Veus de Ponent, o la Banda Municipal formant part del Musical Mamma Mía.

Finalment, Ruth Mateu ha volgut destacar que seguiran fent una aposta clara pels grups mallorquins, però també s’han convidat a dos grups de fora, concretament d’Astúries i València que formaran part del cartell de la programació. A més, seguirem oferint una gran diversitat d’escenaris, hi haurà “Nits a la Fresca” a la plaça de s’Arracó, a les platges de Camp de Mar, Sant Elm i Cala Fonoll; en el far petit del Port d’Andratx; i per descomptat en la Clastra del Castell i a la Terrassa de Barba Rossa de Son Mas. Desitjam que el públic respongui i ens acompanyi, com ho va fer l’any passat, durant tot l’estiu.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt