Ara llegint
Arriba una nova edició de Let’s Clean Up Europe, que en cinc anys ha retirat més de 5 tones de residus

Arriba una nova edició de Let’s Clean Up Europe, que en cinc anys ha retirat més de 5 tones de residus

Les entitats, administracions i centres educatius que vulguin inscriure’s a l’edició Let’s Clean Up Europe (LCUE) 2021 ja poden fer-ho. Les novetats d’enguany és que les accions del programa no es concentraran en un sol cap de setmana, sinó que s’estendran entre el primer de maig i el 30 de novembre. Així, qui estigui interessat en participar, ho pot fer enviant en formulari d’inscripció abans del 12 de novembre.

L’objectiu del programa LCUE és conscienciar sobre la quantitat de residus que es troben a l’entorn i promoure’n la recollida. Aquesta edició contempla tant activitats de retirada de residus com de conscienciació sobre el tema. Tothom que hi participi podrà disposar de material de suport per a les actuacions, com poden ser guants, gorres, bosses, bàscules, bidons, cartelleria, etc. També tendran al seu abast les eines de comunicació de la campanya.

És la sisena edició que es coordina des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental,  i enguany es comptarà amb la col·laboració d’Ecovidrio. Cal recordar que aquesta iniciativa europea per promoure, a través d’accions arreu del territori, promou la reducció, reutilització i reciclatge de residus a través d’accions de participació ciutadana i voluntariat.

A través de les cinc edicions anteriors, s’han recollit més de cinc tones de residus gràcies a la participació de gairebé 8.500 voluntaris.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt