Ara llegint
Capdepera presenta el servei de salvament i socorrisme per a les sis principals platges del terme

Capdepera presenta el servei de salvament i socorrisme per a les sis principals platges del terme

Aquesta setmana s’ha presentat el servei de salvament i socorrisme de l’Ajuntament de Capdepera. La temporada d’activitat es va iniciar el 23 d’abril i s’estendrà fins al 31 d’octubre, sobretot en vistes d’un probable allargament de la temporada turística a finals d’any, i les platges que comptaran amb recursos propis són Cala Mesquida, Cala Agulla, Cala Gat, Son Moll, Font de Sa Cala i Canyamel.

A més de l’anterior dotació en recursos humans i materials, vigilar l’estricte compliment dels protocols COVID-19 i l’aforament de les platges, la nova adjudicatària del Servei, “AUNAR GROUP 2009 SL”, ha hagut d’incorporar al Servei, que ja compta amb tres motos aquàtiques de nova adquisició, una embarcació semirígida per a la vigilància diària i itinerant al llarg de la costa de municipi.

D’aquesta manera, es vol millorar la prevenció i assistència a incidents de difícil accés i, sobretot, reforçar la vigilància en les zones de bany sense presència de socorristes.

La regidora de medi ambient Carmen Corraliza explica que “des de l’Ajuntament volem donar importància a aquest servei, i que els visitants i usuaris se sentin segurs a les nostres platges. Un dels atractius del nostre municipi és sens dubte les nostres platges, i volem que continuïn sent un espai segur per a tothom. Amb aquest servei s’ajudarà i es vigilarà en tot moment el compliment de les normatives actuals”.

L’horari del Servei en temporada baixa (abril i octubre) és de 12:00-16:00 hores, però s’allargarà progressivament fins a l’horari de temporada alta, de 10:30 -19:30 hores (juliol i agost), per la qual cosa finalment es comptarà amb un total de divuit socorristes a les platges juntament amb el responsable del Servei, que té tasques de coordinació general.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt