Ara llegint
Deixalles Calvià recupera 105 electrodomèstics que s’anaven a llançar al fems

Deixalles Calvià recupera 105 electrodomèstics que s’anaven a llançar al fems

L’acord que té subscrit l’empresa pública Calvià 2000 amb la Fundació Deixalles va permetre que l’any passat es recuperessin 105 unitats d’aparells elèctrics o electrodomèstics, la qual cosa suposa que 3.249 quilograms d’aquests aparells han pogut tenir una nova vida al ser reparats pel personal de l’entitat, segons el balanç anual presentat avui.

El procés consisteix en què tots els aparells que es duen a la Deixalleria de Calvià es revisen per seleccionar i separar els que poden ser objecte de recupareaió per a la seva reutilització posterior. En aquests casos, la Fundació Deixalles els recull i trasllada al seu Centre de Preparació per a la Reutilització (CPR) on els revisen, arreglen i, en el seu cas, tornen a posar en el mercat.

Amb aquesta actuació, s’avança en un triple objectiu. Per una banda, es disminueix la quantitat de residus generats al municipi, augmentant el cicle de vida dels aparells o electrodomèstics, que se substitueixen per avaria o per renovació d’uns altres de majors prestacions. Per altra banda, disminueix la generació de residus contaminants, i finalment s’avança en el consum mediambientalment responsable.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt