Ara llegint
El cap de Protecció Civil de Llucmajor, Sergio Gálvez, elegit per votació popular Arenaler de l’Any 2021

El cap de Protecció Civil de Llucmajor, Sergio Gálvez, elegit per votació popular Arenaler de l’Any 2021

Sergio Gálvez, el cap de Protecció Civil de Llucmajor, ha estat l’escollit enguany com a Arenaler de l’any 2021 en el marc de les festes de Sant Cristòfol, patró de s’Arenal. El reconeixement a Gálvez s’ha es va donar conèixer anit, en un acte celebrat al parc Joan Ferré i presentat per Antònia Salvà. 

El guardó arriba enguany a la seva 37a edició i té com a principal objectiu reconèixer per votació popular aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i contribució a la zona de s’Arenal durant el darrer any.

Així, a més de Gàlvez, han quedat en segon i tercer lloc respectivament, Mary Catherine Costello, infermera amb més de 30 anys de feina als ambulatoris de s’Arenal, i Martí Salvà, trencador de marès i part de la història viva de s’Arenal. 

De Gàlvez s’ha volgut reconèixer  la seva tasca al capdavant de l’agrupació de Protecció Civil de la zona, i especialment la feina que ha duit a terme en aquests mesos de pandèmia, en els que ha coordinat els voluntaris de l’agrupació i ha treballat desinfectant carrers avisant per magafonia els veïnats o animant les persones més vulnerables durant el confinament. 

En un acte molt emotiu els candidats varen rebre els guardons de mans dels representants de l’Ajuntament de Llucmajor, que varen voler destacar que tots ells són “exemple i referent per a tots els ciutadans de s’Arenal”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt