Ara llegint
El carrer Moriscos de Manacor entra en obres a causa d’un gran clot

El carrer Moriscos de Manacor entra en obres a causa d’un gran clot

El carrer Moriscos de Manacor, que confronta amb el pati del CEIP Jaume Vidal, es troba en mal estat degut a un clot de grans dimensions que presenta perill de despreniment.

Degut a la proximitat del CEIP Jaume Vidal, el risc per als vianants, sobretot escolars i veïnats, i també per la circulació dels vehicles que hi estacionen, aquesta obra és especialment urgent.

Per posar fi a aquesta situació, l’Ajuntament de Manacor ha redactat un projecte per a la construcció d’un mur de contenció a la unió entre el carrer Moriscos i el carrer Enagistes, que serà de dos metres d’alçada i trenta-quatre metres de longitud. A més, s’omplirà el clot amb material granular i es repararà la solera actual, amb l’objectiu de dissenyar un element estructural de contenció de la terra, la construcció del parament separador de la parcel·la i la reposició del paviment.

Al llarg dels darrers quinze anys, aquest clot s’ha convertit en un punt negre d’abocament de residus, així com un perill per vianants i vehicles. De fet, els veïnats de la zona apunten que és habitual que els cotxes hi caiguin.

El cost de la inversió per part de l’Ajuntament de Manacor és de 35.090 euros i l’empresa que executarà les obres és COEXA S.A. El termini previst és de 30 dies.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt