Ara llegint
El centre especial d’ocupació Tres Glops s’encarregarà de subministrar aigua embotellada a l’Ajuntament de Llucmajor

El centre especial d’ocupació Tres Glops s’encarregarà de subministrar aigua embotellada a l’Ajuntament de Llucmajor

El centre especial d’ocupació Tres Glops ha guanyat el concurs per al subministrament de l’aigua embotellada a l’Ajuntament de Llucmajor. El concurs estava adreçat a empreses d’inserció i centres especials d’ocupació i la concessió del subministrament tendrà una validesa de tres anys prorrogable un més.

Així des del 8 de setembre Tres Glops, el centre especial d’ocupació de 3 Salut Mental integrat per les entitats Fundació Es Garrover, Estel de Llevant i Gira-Sol, serà l’encarregat d’assortir d’aigua embotellada tant les instal·lacions del l’Ajuntament com les diferents dependències municipals que en depenen. 

En aquest sentit Tres Glops instal·larà noves màquines dispensadores d’aigua amb garrafes de 12 o 18 litres que anirà reposant de forma periòdica. A més, el centre especial de treball aportarà tassons de paper reutilitzables i botelles reutilizables de 500 ml.

Segons ha explicat el primer tinent de batle i regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, Bernardí Vives “amb aquest nou concessionari d’aigua des de l’Ajuntament refermam la nostra aposta per la igualtat d’oportunitats dels col·lectius més vulnerables i per la cura del medi ambient, amb materials reutilitzables i sostenibles”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt