Ara llegint
El grup “A Vila en Bici” aconsegueix un carril fins a Can Misses

El grup “A Vila en Bici” aconsegueix un carril fins a Can Misses

El departament de Xarxa Viària del Consell Insular d’Eivissa ha donat llum verda al projecte de construcció d’un carril bici que unirà les rotondes de Figueretes i de Can Misses, a través de l’E-10, que ha presentat l’Ajuntament d’Eivissa. Aquest projecte respon a la històrica petició que el grup ‘A Vila en Bici’ havia traslladat tant al Consell Insular com al consistori i permetrà, provisionalment i mentre no s’executi l’obra de conversió de la travessera en avinguda, recórrer els 800 metres que separen les dues rotondes.

 El vicepresident primer Mariano Juan ha explicat que “aquest projecte ha tingut des del primer moment què se’ns va exposar tot el suport del Consell d’Eivissa perquè respon al desig d’una associació que ha sabut exposar amb molt de detall la seva necessitat i, sobretot, perquè ve impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa. Per tant, seguint amb el nostre compromís d’ajudar tots els ajuntaments, l’aprovació d’aquest projecte ha estat prioritària al departament”.

D’aquesta manera ara l’Ajuntament d’Eivissa té permís del Consell Insular d’Eivissa, com a titular de la via paral·lela per on transcorrerà aquest carril bici, per licitar i adjudicar les obres quan abans, per tal que l’Avinguda de la Pau permeti la seva circulació en bicicleta d’una manera segura i sostenible.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt