Ara llegint
El mític bar París Texas, a la Misericòrdia

El mític bar París Texas, a la Misericòrdia

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha inaugurat avui l’exposició  «París, Texas. Una bona nit de dissabte dura fins dilluns» que transforma la planta baixa de la Misericòrdia en un homenatge a l’emblemàtic bar palmesà.

A la presentació també hi han assistit els comissaris de l’exposició, Sofía Moisés, Aina Ferrero-Horrach i Tomeu Canyelles, el dissenyador gràfic de l’exposició, Albert Cañellas, i l’artista multidisciplinari Ramon de la O, que regentava aquest petit espai del carrer de Bellver que, des de mitjans dels vuitanta, imantà poetes, músics, il·lustradors, dramaturgs i tota mena d’aus nocturnes. Un local que prenia el nom del film Paris, Texas (1984), de Wim Wenders, i que és el testimoni d’una època en plena explosió i, concretament, del circuit subcultural de Palma durant els anys vuitanta i principi dels noranta.

La mostra, que inclourà fanzins, fotografies i  elements diversos del mobiliari d’aquest bar emblemàtic, s’ha inaugurat avui (dimarts, 4 de maig), i romandrà oberta fins el 5 de juny a la sala multiusos de la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt