Ara llegint
El solleric Joan Murcia guanya el Concurs Infantil que Aqualia dedicada als ODS i l’Agenda 2030

El solleric Joan Murcia guanya el Concurs Infantil que Aqualia dedicada als ODS i l’Agenda 2030

El primer tinent de batle de Sóller, Carlos Darder, i el regidor de Medi Ambient i Serveis, Juan Ruiz, acompanyats per la responsable del Servei Municipal d’Aigües, Cristina Forteza, han lliurat una Smart Watch a Joan Murcia Pascual, del CEIP Es Puig,  per quedar finalista  de la 18a Edició del Concurs Digital Infantil que, any rere any, organitza Aqualia per a conscienciar i educar als més petits sobre la importància de l’aigua i el treball que hi ha darrere d’obrir l’aixeta i disposar d’aigua de qualitat.

El jove alumne ha demostrat molta creativitat, a més de conèixer molt bé el cicle integral de l’aigua i com usar-la de manera sostenible per a contribuir a aconseguir els ODS de Nacions Unides. A la web d’Aqualia havien d’anar contestant preguntes sobre la gestió del cicle integral de l’aigua. Les seves respostes els proporcionaven noves peces per a inserir, fins a completar el disseny del seu cartell.

Més de 3.800 hores de formació digital

La 18a Edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia ha resultat un èxit malgrat desenvolupar-se en el pic de la pandèmia i durant el confinament de famílies i nens. En total s’has rebut 6.600 treballs d’alumnes de 3r i 4t de Primària de tots els municipis en els quals l’empresa presta el seu servei. El certamen s’ha consolidat com una eina educativa clau per a inculcar entre els nens el valor de gestionar adequadament el cicle de l’aigua, proporcionant 3.848 hores de formació i entreteniment.

Precisament la situació sanitària ha fet arribar més que mai el Concurs a les llars, acostant els continguts -100% digitals- i el coneixement sobre els ODS i l’agenda 2020 de Nacions Unides no sols als nens, sinó també als seus familiars i a la societat en general.

Des de l’Ajuntament han felicitat al jove artista i s’han mostrat satisfets per participar en aquesta iniciativa d’Aqualia que “representa una oportunitat per a difondre entre els més petits la importància de l’aigua, del seu consum responsable i del treball que hi ha darrere d’obrir l’aixeta i comptar amb aigua de qualitat.”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt