Ara llegint
El Vacubús s’instal·la a Inca per aprofitar l’allau de gent durant el Dijous Bo

El Vacubús s’instal·la a Inca per aprofitar l’allau de gent durant el Dijous Bo

El Vacubús s’instal·larà a partir demà a Inca per administrar vaccins contra la COVID-19 durant la setmana del Dijous Bo, que ja és aquí. El vehicle s’instal·larà a la plaça de l’Orgue i estarà operatiu de les 8 a les 18 hores fins a dijous que ve, per a tothom que vulgui ser vaccinat sense cita. El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d’infermeria d’Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.

El Vacubús arriba a la capital del Raiguer després d’haver estat a l’Estació Intermodal de Palma, on 425 persones van rebre la primera dosi contra la COVID 19 en els deu dies en què el vehicle hi va estar instal·lat.

L’objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l’abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí. És una mesura més per avançar en la vaccinació, en la línia d’altres accions com la vaccinació a la UIB cada dimecres o la campanya de vaccinació de la població estrangera resident a les Illes Balears. Actualment, l’índex de vaccinació a les Illes Balears ha assolit el 82,5% de població amb la pauta completa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt