Ara llegint
Els productors de la DO Oli de Mallorca, en plena collita d’oliva

Els productors de la DO Oli de Mallorca, en plena collita d’oliva

Les condicions climatològiques d’enguany han propiciat que la recol·lecció s’avanci unes setmanes segons les àrees de les plantacions. Aquesta campanya es preveu l’entrada d’oliva a les tafones sigui un 30% superior a la de 2020, exercici en el qual els molins inscrits arribaren a moldre 4350 tones d’oliva.
Amb tota probabilitat la collita s’estendrà fins entrat el mes de novembre, per tant els primers olis d’oliva verge extra qualificats amb el segell DO Oli de Mallorca novells arribaran aviat al mercat, moment més propici per apreciar les seves qualitats quant a aromes i condicions organolèptiques es refereix.
El segell de qualitat DO Oli de Mallorca distingeix els olis d’oliva verge extra de Mallorca que elaboren 14 tafones seguint la norma de qualitat que estableix el consell regulador, garantint al consumidor el seu origen, també el seu caràcter i qualitats del suc d’oliva de les varietats mallorquina, arbequina, picual i empeltre.
A punt de complir 20 anys des de la seva creació l’any 2002, la Denominació d’Origen Oli de Mallorca no ha deixat de créixer i ja són més de 1000 els productors inscrits, sumant 831.820 arbres que ocupen 4000 hectàrees a Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt