Ara llegint
Els tallers d’educació viària arriben als alumnes de Santa Eugènia

Els tallers d’educació viària arriben als alumnes de Santa Eugènia

El Poliesportiu municipal de Santa Eugènia ha acollit les dues jornades dels tallers d’educació viària que han impartit els policies tutor del municipi i de Santa Maria. “Estam molt agraïts de la col·laboració amb Santa Maria, perquè, ens permet dur a terme una activitat molt instructiva i divertida pels nins del poble”, ha declarat el batle, Pep Lluís Urraca. També s’ha agraït la cessió del parc infantil de trànsit que ha fet l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears – ISPIB.

El programa consta de classes teòriques que s’imparteixen a les aules i després de l’aplicació pràctica de coneixements que es fa mitjançant el parc vial. “Els alumnes de primer a sisè, a través d’aquests tallers aprenen com s’han de comportar per la via pública, quins són els senyals més importants o com han de pujar i baixar del cotxe, entre altres temes; tot adaptat a l’edat de l’alumne” ha explicat Víctor Marroig, policia tutor de Santa Eugènia.

Al Poliesportiu, els diferents nins i nines que han participat del taller han pogut demostrar tot el que han après. Així mateix els agents els han assistit per corregir errades o per reforçar conceptes a l’hora de circular com a vianants o com a ciclistes. El parc vial ha constat d’un circuit de trànsit i senyals verticals on els alumnes, en grups, han fet simulacions de trànsit. El programa d’educació viària, contempla que pels més grans – cinquè i sisè de primària – es faci una passejada pel poble per poder actuar a situacions reals i repassar els conceptes que han anat aprenent des del primer curs.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt