Ara llegint
Enxampat a 154 quilòmetres per hora en una moto en un tram de la carretera de la Serra limitat a 60

Enxampat a 154 quilòmetres per hora en una moto en un tram de la carretera de la Serra limitat a 60

La Guàrdia Civil investiga un home de 33 anys d’edat que suposadament circulava a 154 quilòmetres per hora en una motocicleta per la carretera MA-10 que travessa la Serra de Tramuntana d’Andratx a Pollença, en un tram limitat a 60 quilòmetres.

Va ser el passat divendres, dia festiu del Divendres Sant, quan agents del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil duen a terme un control estàtic de velocitat quan varen captar la seva imatge en un cinemòmetre.

Els agents varen procedir a la identificació del conductor, un home de nacionalitat sèrbia, al qual se l’acusa d’un delicte contra la seguretat vial. Aquest individu serà sotmès a un judici ràpid al llarg dels propers dies.

Nombrosos usuaris d’aquesta carretera, així com veïnats de la zona i els propis ajuntaments per on transcorre, s’han queixat en diverses ocasions, des de fa dècades, de la realització de curses il·legals en alguns dels seus trams. De fet, no és la primera vegada que la Guàrdia Civil imposa sancions d’aquestes característiques i, en algunes ocasions, s’han produït accidents de considerable gravetat, i fins i tot mortals.

Els motoristes aprofiten especialment els dies de caps de setmana per organitzar curses o, simplement, per transitar-hi a gran velocitat.

Precisament durant els darrers dies en alguns trams de la carretera s’han instal·lat cartells que adverteixen els conductors de la realització de controls per radar, i també a base de drons i helicòpters. A més, el Consell de Mallorca ha reduït a 60 quilòmetres per hora la velocitat màxima en alguns trams i ha instal·lat reductors de velocitat en punts conflictius.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt