Ara llegint
Felanitx haurà de traslladar a l’Hospici els caparrots i els cavallets

Felanitx haurà de traslladar a l’Hospici els caparrots i els cavallets

L’Ajuntament de Felanitx ha rebut la comunicació per part de les monges de la Caritat d’abandonar la casa que actualment s’empra per guardar els caparrots i els cavallets a mes de la vestimenta que els acompanya a les tradicionals festes del municipi.

Segons han manifestat les religioses, s’ha de deixar l’habitatge ja que han de dur a terme diferents obres de reforma per perill d’esbucament. Per aquest motiu l’Ajuntament està habilitant dues sales grans i dues habitacions de l’Hospici per poder emmagatzemar aquest material de gran valor cultural.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat que «a l’Hospici disposam d’espai suficient per guardar tan els caparrots com els cavallets. És un lloc municipal idoni que amb una mínima inversió quedarà resolt en breu. La intenció de l’equip de govern és rehabilitar també el pati interior de l’Hospici amb la finalitat que el cavallets puguin fer el seu darrer ball».

Aquestes dependències de l’Hospici, amb accés pel carrer Sant Alfons, són dues sales i dues habitacions situades a l’ala dreta de l’edifici. La reforma consisteix en fer una neteja a fons, pintar, arreglar portes i finestres, llevar el paper de la paret i fer la revisió de l’estat elèctric.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt