Ara llegint
Felanitx lliura a Joana Maria Mallol el VI premi de poesia Miquel Bauçà

Felanitx lliura a Joana Maria Mallol el VI premi de poesia Miquel Bauçà

El Centre Cultural de Felanitx i l’editora Adia Edicions han donat a conèixer la guanyadora del VI premi de poesia Miquel Bauçà 2021 que ha estat concedit a l’escriptora Joana Maria Mallol per la seva creació ‘On és saorsa’. En aquesta sisena edició del concurs s’han presentat un total de 36 obres que han arribat de Balears, València i Catalunya.

Els poemes d”On és saorsa’ han destacat per la cohesió interna, la senzillesa lírica i la contundència de les imatges. Són uns poemes breus i despullats de l’artifici.

Joana Maria Mallol, de 30 anys i natural de Girona, ha agraït rebre aquest guardó a través d’un vídeo que s’ha projectat al llarg de l’acte d’entrega del premi. Mallol ha manifestat «em fa feliç que els textos es publiquin i tenguin vida. Em fa especial il·lusió que el premi sigui dedicat al poeta Miquel Bauçà de Mallorca, ja que ma mare és d’allà i a la qual aprofit per dedicar el llibre»

En el transcurs de l’acte s’ha fet una representació de la vida del poeta felanitxer Miquel Bauçà que ha anat a càrrec de l’artista felanitxera Mar Grimalt.

Els membres del jurat que han seleccionat l’obra guanyadora ha estat compost per Paco Esteve, escriptor i traductor; Pau Vadell, poeta i editor; Jaume Caldentey, poeta, actor i director escènic; Glòria Julià, poeta i músic i Paula S. Piedad, poeta guardonada en la passada edició.

El llibre de poemes que editarà AdiA Edicions serà presentat aquest estiu.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt