Ara llegint
Fomentar la convivència entre els veïns

Fomentar la convivència entre els veïns

Petra Fora Vila

L’Ajuntament de Petra ha impulsat diferents accions culturals al municipi, a més de realitzar inversions en la millora d’infraestructures i serveis

Al municipi de Petra, els principals objectius de l’Ajuntament durant aquesta legislatura han estat fomentar la convivència entre tots els petrers, a més de dur a terme diferents actuacions per millorar infraestructures, serveis i tenir cura del medi ambient.

Entre les accions impulsades durant aquesta legislatura, segons informen des del Consistori, figura la creació d’una fundació de teatre municipal i la posada en marxa d’una programació de teatre “gairebé setmanal”. “També hem procedit a la compra de l’antic magatzem del tren i hem signat un conveni amb serveis ferroviaris per a poder habilitar l’edifici de l’antiga estació i emprar-lo per a fer actes culturals”, afegeixen.

L’antiga estació del tren de Petra. (Foto: Ajuntament de Petra)

Pel que fa a les inversions realitzades a nivell d’infraestructures, expliquen que s’han reformat i empedrat diversos carrers del centre, a més de millorar camins públics i invertir en la compra de solars per a poder construir l’escoleta de 0-3 anys.

Altres accions destacades, indiquen fonts municipals, han estat la millora de la xarxa d’aigua potable i la reparació de fuites d’aigua, així com, a nivell d’educació, la creació d’ajudes pel transport escolar.

El terreny adquirit per a la creació d’una escoleta. (Foto: Ajuntament de Petra)

En el terreny mediambiental es té prevista una remodelació integral del punt verd per ampliar la seva cabuda, i, a més, “s’han col·locat plaques solars a diferents edificis municipals”.

Pel que fa als reptes pendents pel municipi, des del Consistori mencionen l’aprovació de les modificacions puntuals de les normes subsidiàries i “desviar el trànsit pesat rodat a l’exterior amb la creació d’una ronda urbana”.

L’antic magatzem municipal. (Foto: Ajuntament de Petra)

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt