Ara llegint
Inca acull la setena edició del cicle de concerts d’orgue a Santa Maria la Major

Inca acull la setena edició del cicle de concerts d’orgue a Santa Maria la Major

Durant els mesos de novembre i desembre, l’Església de Santa Maria la Major d’Inca acollirà, un any més, el ja tradicional cicle de concerts d’orgue. Es tracta d’una iniciativa que es realitza per sisè any consecutiu, tots els dijous, aprofitant la gran afluència del mercat setmanal de la capital del Raiguer.

L’objectiu principal d’aquest festival de música és el d’acostar l’orgue al gran públic i, a més, donar a conèixer el valor patrimonial tant d’aquest instrument com de tota la parròquia inquera. El cicle de concerts serveix també per promocionar la ciutat turísticament.

Els músics de reconegut prestigi Bartomeu Mut, Bartomeu Veny, Pedro Aguiló, Tiana Siquier i Miquel Bennàssar, seran els protagonistes d’aquests concerts d’orgue. Les interpretacions, d’una durada aproximada de 30 minuts, es duran a terme cada dijous a les 11.30 hores, del 25 de novembre al 23 de desembre. 

El VI Cicle de Concerts d’Orgue està organitzat per Santa Maria la Major i Bernat Forteza, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca i la col·laboració de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu i la Fundació Es Convent.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt