Ara llegint
La Fundació Endesa aporta 9.000 euros per la capacitació i desenvolupament personal i professional

La Fundació Endesa aporta 9.000 euros per la capacitació i desenvolupament personal i professional

Endesa, a través de la Fundació Endesa, col·labora amb “Espiral – Entitat Prestadora de Serveis a la Joventut” amb una donació econòmica de 9.000 euros amb un projecte del programa FORO destinat a millorar l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social mitjançant accions formatives que els permetin adquirir competències bàsiques d’un ofici o capacitació orientades al desenvolupament personal i professional.

Espiral és una entitat prestadora de serveis a la infància i la joventut, una organització no lucrativa formada per un grup de persones amb experiència dins el món associatiu, educatiu i de l’àmbit de la dinamització juvenil, l’animació sociocultural i en la gestió d’activitats i projectes per administracions i empreses.

L’objectiu general del programa és donar les eines necessàries per tal de millorar les capacitats personals a l’àmbit de l’ocupació i la inserció laboral i la formació, especialment dels joves i dels col·lectius en greu dificultat d’inserció laboral. Dins d’aquest programa es contempla l’acció formativa per a adquirir competències bàsiques d’un ofici o capacitació orientades al canvi de la persona.

L’acció va destinada a desenvolupar dos cursos de formació en operacions bàsiques de cuina i de neteja per a un total de dinou persones. L’ajuda, que s’emmarca en la segona fase del Pla de Responsabilitat Pública d’Endesa enfront de la COVID-19.

II fase del Pla de Responsabilitat Pública d’Endesa.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt