Ara llegint
La ruta Francesc d’Albranca d’Es Migjorn, plenament digitalitzada gràcies a una iniciativa dels pressuposts participatius

La ruta Francesc d’Albranca d’Es Migjorn, plenament digitalitzada gràcies a una iniciativa dels pressuposts participatius

El municipi menorquí d’Es Migjorn ha acollit la presentació de la digitalització mitjançant codis QR de la ruta Francesc d’Albranca, un recorregut pels espais més significatius en la vida del Metge Camps: Casa Pairal o Casa Gran, Tanca de sa Creu i Vinya del Metge Camps. També es visita la caseta del cementeri, on es troba enterrat juntament amb la seva família, i la biblioteca pública, on hi ha el fons bibliogràfic del metge.

D’ençà de l’any 2007, el Centre d’Estudis Locals d’Alaior, amb el suport de l’Ajuntament des Migjorn Gran, realitza cada dimarts d’estiu aquesta ruta cultural entorn de la vida i obra de Francesc d’Albranca.

Durant la convocatòria dels pressupostos participatius del Consell Insular de l’any 2018, es va presentar una proposta per senyalitzar i digitalitzar aquesta ruta perquè qualsevol persona pugui recórrer-la de manera autònoma en qualsevol moment de l’any gràcies a una senyalització que, fins ara, no existia.

El projecte que s’ha presentat inclou l’edició de nous fulletons i també s’ha fet una demostració dels codis QR que permetran seguir i modernitzar alhora la ruta Albranca.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt