Ara llegint
L’Escolania dels Vermells de la Seu reprèn la seva activitat sota la batuta de la nova directora Pilar Noguera

L’Escolania dels Vermells de la Seu reprèn la seva activitat sota la batuta de la nova directora Pilar Noguera

L’Escolania dels Vermells de la Seu de Mallorca ha reprès la seva activitat musical. Els Vermells varen cantar ahir a la missa dominical després de l’aturada a causa de la pandèmia i amb la nova directora de l’escolania, Pilar Noguera. A més, l’Escolania acull sis nous cantaires que aquest diumenge, després de la missa, reberen el roquet.

El degà-president del Capítol Catedral, mossèn Teodor Suau, donà la benvinguda als nous membres i els va fer entrega del roquet. Els pares dels sis nous integrants ajudaren els seus fills a posar-se aquest sobrepellís que vesteixen els Vermells de la Seu.

El grup, format ara per quinze integrants, assaja dues vegades per setmana i cantarà a algunes misses dominicals de la Catedral, alternant-se amb la Capella de la Seu. Pilar Noguera afronta aquesta nova etapa com un «repte molt il·lusionant» i està «orgullosa de dirigir l’escolania de la que és l’església de referència de Mallorca».

Habitualment els Vermells són alumnes del Col·legi Sant Josep Obrer, que cursen entre quart d’Educació Primària a quart d’ESO. En aquesta nova etapa, la directora i el prefecte de música, mossèn Pere Oliver, no descarten la possibilitat «d’obrir la porta a nins i nines de tota Mallorca que vulguin formar part de l’Escolania dels Vermells de la Seu».

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt