Ara llegint
Llucmajor aprova modificacions de crèdit per valor de 2’2 milions d’euros, la majoria destinats a asfalts

Llucmajor aprova modificacions de crèdit per valor de 2’2 milions d’euros, la majoria destinats a asfalts

El Ple de l’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat en una sessió extraordinària celebrada avui diverses modificacions de crèdit per un total de 2.236.008 euros per dur a terme diferents projectes de millora i renovació d’infraestructures i serveis d’arreu del municipi.

En aquest sentit, les majors inversions corresponen a diferents obres de reforma d’instal·lacions i espais municipals, com la renovació de l’enllumenat de Badia Blava, amb un pressupost d’1.081.315 euros i l’asfaltat de carrers a diferents indrets del municipi, un 60% dels quals corresponen a urbanitzacions, per valor de 872.607 euros.

A més amb aquestes modificacions de crèdit es duran a terme altres intervencions en espais públics i dotacions d’equipament com ara les inversions a instal·lacions esportives (34.885 euros); la climatització dels CEIP de Sa Marina i Puig de Ros (30.000 euros); l’adquisició de cadires i tabics per al claustre (35.422 euros), entre d’altres. 

D’altra banda, es destinaran 70.000 euros a cobrir les despeses derivades de les modificacions de les obres de la plaça Reina Maria Cristina; 25.336 euros en les carrosses dels Reis i altres 57.959 euros per a l’elaboració del projecte de la nova nau de la brigada municipal. 

En aquest sentit, Éric Jareño, batle de Llucmajor ha posat de manifest que “són inversions necessàries que s’han de posar en marxa després de molts anys de no fer actuacions importants al nostre municipi”. El batle afegeix que des del consistori “ja s’està treballant en les inversions que s’han de dur a terme durant el que queda de legislatura”.

Per la seva part la regidora d’Hisenda, Economia, Recursos Humans i Contractació Pilar Bonet explica que “desde de l’ajuntament continuam treballant per dur a terme els projectes que sabem que són necessaris per Llucmajor, i des de la nostra àrea hem fet un esforç per redistribuir el pressupost i poder donar cobertura a aquests projectes”. En aquest sentit la regidora assegura que “estam fent feina amb les inversions previstes per l’any que ve i estam preparant també tota la documentació per la propera convocatòria de subvencions per millores al municipi”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt