Ara llegint
Llucmajor lliura els premis als alumnes guanyadors del concurs d’educació viària organitzat per la Policia Local

Llucmajor lliura els premis als alumnes guanyadors del concurs d’educació viària organitzat per la Policia Local

L’Ajuntament i la Policia Local de Llucmajor han fet lliurament dels premis als 25 guanyadors del concurs escolar d’educació viària que ha organitzat la Policia Local de Llucmajor durant el curs 2020-2021. En total, han participat al concurs 375 nins i nines de 6è de primària de tots els centres escolars del municipi.

Durant aquest curs, tant la formació com el concurs que duu a terme cada any la Policia Local de Llucmajor, s’han hagut d’adaptar a les restriccions marcades per la pandèmia de la covid-19. 

Així, durant el primer trimestre del curs s’impartiren les primeres sessions en línia, mentre que al segon trimestre es varen poder reprendre les sessions presencials als centres escolars. En aquest segons trimestre es va dur a terme la primera part del concurs que consistí en un exàmen tipus text relacionat amb el que s’havia tractat durant les sessions. 

En el tercer trimestre s’han duit a terme les sessions pràctiques i la segona part del concurs, que en aquest cas va consistir en realitzar una circulació dins el parc infantil de trànsit, que va ser valorada per dos monitors de la policia local. La nota de l’examen, juntament amb el resultat d’aquesta prova, han determinat els guanyadors del concurs. 

A més dels premis per als guanyadors, tots els i les alumnes participants en aquesta formació han rebut un diploma i un obsequi per part de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’empresa Ca’s Socis. 

El batle de Llucmajor, Éric Jareño i la regidora de cultura i educació Xisca Lascolas, juntament amb els representants de la Policia Local han estat els encarregats de fer el lliurament dels obsequis durant la darrera setmana del curs escolar.

En aquest sentit el batle ha volgut destacar  “la importància de l’educació viària entre els més joves” i per això “vull donar l’enhorabona a la parella de policies responsables de l’educació viària a Llucmajor que han fet una feina excel·lent adaptant-se a les especials circumstàncies d’aquest curs”. Jareño ha afegit que tant els centres escolars com els propis alumnes estan molt satisfets amb la seva tasca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt