Ara llegint
Marratxí projecta un skatepark avançat i modern a Son Ramonell, que estarà llest a finals d’any

Marratxí projecta un skatepark avançat i modern a Son Ramonell, que estarà llest a finals d’any

L’Ajuntament de Marratxí ha tret a exposició pública el projecte de creació d’un skatepark a Son Ramonell. La infraestructura, que té un pressupost d’execució de 123.708 euros més IVA, s’estima que estarà enllestida a final d’enguany.

L’skatepark, que ja estava previst als pressuposts municipals d’enguany, obeeix a la demanda social dels nombrosos skaters i rollers marratxiners que, a través dels dinamitzadors juvenils d’Espai Jove, van traslladar al Consistori la necessitat de disposar d’un skatepark d’un nivell avançat, més modern i segur que els existents al municipi.

En aquest sentit, els joves, alguns d’ells arquitectes de formació, varen proposar un skatepark de ciment, que té una vida útil més perllongada que altres skateparks fets amb elements metàl·lics i amb materials prefabricats de ràpid deteriorament.

El projecte final elaborat pels tècnics municipals ha tengut en compte les aportacions dels joves i el resultat és un skatepark modern, segur, que requereix menys manteniment i que, a més, absorbeix millor els renous.

El consistori pretén que aquesta inversió, juntament amb les altres inversions que es faran durant el 2021, contribueixi a la reactivació econòmica local, segons han assegurat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt