Ara llegint
Onze denúncies a Eivissa per incompliment de la normativa anticovid

Onze denúncies a Eivissa per incompliment de la normativa anticovid

La Policia Local d’Eivissa va posar en marxa aquest darrer llarg cap de setmana, juntament amb el cos de la Policia Nacional, una campanya d’inspeccions en diferents establiments del municipi per comprovar el compliment de les mesures en matèria de prevenció davant la covid-19, fruit de la qual s’han aixecat onze actes de denúncia.

Les inspeccions es varen dur a diversos establiments d’Eivissa, entre els quals dos prostíbuls que romanien oberts malgrat la prohibició expressa del Govern Balear, que es varen clausurar a l’acte.

La Policia Local ha recordat que els responsables d’aquests locals s’enfronten a sancions que es mouen entre els 60.000 i els 600.000 euros.

Altres infraccions detectades varen consistir en excedir l’aforament a l’interior d’un establiment, la manca de cartells informatius de l’aforament a l’entrada dels establiments, servir a la barra, no portar els cambrers la mascareta o incomplir l’horari de tancament i el toc de queda, que en aquesta ciutat està dictada entre les 00.00 i les 6.00 hores.

Policia Local i Policia Nacional tenen previst continuar durant les festes de Nadal les inspeccions en matèria de covid-19.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt