Ara llegint
Palma lliura 50.000 mascaretes al Banc d’Aliments per repartir entre el tercer sector

Palma lliura 50.000 mascaretes al Banc d’Aliments per repartir entre el tercer sector

L’Ajuntament de Palma ha lliurat al Banc d’Aliments 50.000 mascaretes procedents d’una donació del Govern d’Espanya perquè arribin a persones en situació de vulnerabilitat.

El batle de Palma, Jose Hila, i el director general de Sanitat i Consum, Joaquín de Maria, han estat els encarregats de lliurar el material al president del Banc d’Aliments, Raimundo Montis, i la coordinadora d’esdeveniments, Toñi Jaume. Es tracta d’una nova partida de 50.000 mascaretes que aquesta entitat s’encarregarà de distribuir entre diferents entitats del tercer sector i associacions de Palma.

Aquestes mascaretes formen part d’una nova partida de50.000 unitats que són una donació del Govern d’Espanya que arriba a l’Ajuntament de Palma per a la distribució entre els mesos de novembre i desembre a través de la Federació Espanyola de Municipis (FEMP). Aquesta entitat ja ha rebut 7’2 milions de mascaretes de la Secretaria d’Estat de Sanitat.

El passat octubre l’Ajuntament de Palma ja va distribuir a través de diferents entitats socials de la ciutat les primeres 50.000 unitats de mascaretes entre persones usuàries dels serveis municipals que atenen persones vulnerables, Xarxa per la Inclusió Social EAPN-Illes Balears i Plataforma del Voluntariat.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt