Ara llegint
Pollença convida la ciutadania a imaginar què fer amb Ca n’Escarrinxo

Pollença convida la ciutadania a imaginar què fer amb Ca n’Escarrinxo

El proper dissabte, dia 27 de novembre, entre les 10.00 i les 14.00 hores, se celebrarà a Ca n’Escarrinxo de Pollença la primera trobada participativa Imagina Ca n’Escarrinxo. Aquest acte forma part del procés de deliberació ciutadana que impulsa l’Ajuntament de Pollença per definir els usos d’aquest espai públic que està en fase d’adquisició per part del consistori.

La jornada estarà oberta a tota la gent del municipi i es faran diverses activitats tant participatives com lúdiques, per adults i també per a nins i nines.

Començarà a les 10 hores amb una cercavila des de la plaça de l’Almoina fins a Ca n’Escarrinxo, organitzada pels Xeremiers Orats. A les 10.30 hores les persones que vulguin implicar-s’hi podran participar en les dues taules de reflexió i distintes estacions participatives que estaran muntades a partir de preguntes com: quines necessitats socials pot cobrir aquest espai? Quins tipus d’usuaris podrien gaudir-ne? Quins criteris ha de complir perquè es vetli per la convivència i la diversitat?”

A les 10.30 també començarà la sessió de circ infantil a càrrec de Cap de Fibló. L’Associació de Músics animarà la trobada amb jazz i blues.

L’Ajuntament de Pollença ha animat tots els veïns i veïnes a participar activament en el procés participatiu en el qual es decidirà entre tots i totes el futur de Ca n’Escarrinxo.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt