Ara llegint
Pollença ja té llum verda per tramitar la construcció del nou Centre de Salut del municipi

Pollença ja té llum verda per tramitar la construcció del nou Centre de Salut del municipi

L’Ajuntament de Pollença ha anunciat avui que ha rebut el comunicat oficial del Govern de les Illes Balears amb el qual tramet adjunt el projecte d’obres del futur Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Pollença.

Un document “que ha arribat després d’una llarga espera i que per fi és una realitat” ha declarat el batle del municipi, Tomeu Cifre. Ara, ha explicat, els tècnics municipals estan analitzant el projecte de construcció del centre sanitari per tal de redactar un informe en el qual es pretén plasmar la viabilitat de tots els aspectes que l’afecten.

Així doncs, en aquest informe, que té un termini de redacció màxim d’un mes, els tècnics responsables d’urbanisme han d’analitzar no sols la viabilitat del projecte en si, sinó tots aquells assumptes que afecten l’adaptació de serveis a l’edifici i al solar entre d’altres aspectes.

Una vegada redactat, l’Ajuntament de Pollença sol·licitarà una reunió urgent amb els tècnics de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears per tractar tots els temes plantejats i poder donar solució a cadascun com més aviat millor.

L’objectiu, ha declarat Tomeu Cifre, és “avançar el més ràpid possible perquè el PAC estigui llest l’any 2023 tal com teníem previst des d’un principi”. Per això, ha afegit, “és molt important que puguem reunir-nos cara a cara amb els responsables del Govern i analitzar, de manera conjunta, com s’han de fer les passes següents amb l’objectiu de treure la licitació d’obres en un futur pròxim”.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt