Ara llegint
Raquel Sánchez Silva presenta divendres la III edició de la Mallorca Design Day a la Fàbrica Ramis d’Inca

Raquel Sánchez Silva presenta divendres la III edició de la Mallorca Design Day a la Fàbrica Ramis d’Inca

La III edició de Mallorca Design Day, l’aparador internacional de nous talents del disseny més important de Mallorca i un dels 6 que existeixen a Espanya, arranca aquesta setmana. Divendres 24 de setembre, a les 19 hores, la Fabrica Ramis d’Inca acollirà la gala, la qual serà conduïda per la presentadora Raquel Sánchez Silva. 

Durant l’esdeveniment, es projectaran les desfilades dels dissenyadors internacionals i nacionals guanyadors, així com dels 6 finalistes de les Illes Balears. Després, el jurat, presidit pel dissenyador i president de l’ACME, Modesto Lomba, anunciarà la col·lecció balear guanyadora. Així mateix, es donarà també a conèixer el Premi Nacional d’Interiorisme. 

L’acte es complementarà amb un food design, una degustació del treball creatiu de la mà dels xefs Ariadna Salvador i Xesc Reina. «Durant els darrers mesos hem fet un esforç important per contribuir a fer que Inca recuperi la seva activitat i dinamisme. Estam molt contents que finalment enguany es pugui dur endavant aquest esdeveniment de renom internacional i Inca sigui la seu de la gala de la tercera edició del Mallorca Design Day», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Per la seva banda, el regidor d’Economia local, Turisme i promoció de la ciutat assenyala que «a Inca sempre ha existit una gran tradició d’empreses i empresaris relacionats amb el món del calçat, la moda i el disseny. Això afegit a la recuperació del teixit econòmic i comercial que, a poc a poc, segur que tenim a la ciutat, dóna com a resultat que el sector de les fires i esdeveniments sigui un punt de referència per Inca».

De forma paral·lela, en el marc del Mallorca Design Day dimecres 22 de setembre es durà a terme la presentació de la novel·la «Schiaparelli. La italiana de París» de l’escriptor, periodista i analista de moda, Nacho Montes. D’altra banda, dijous 23 de setembre se celebrarà la mostra dels treballs finalistes que competeixen pel Premi Nacional d’Interiorisme, en la seu Aquaaquae.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt