Ara llegint
Son Servera presenta una campanya d’educació sexual per a unes relacions segures

Son Servera presenta una campanya d’educació sexual per a unes relacions segures

Les regidories de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Son Servera han presentat una campanya d’educació sexual sota el nom d’«Estima qui vulguis sense etiquetes» per fomentar entre els joves del municipi que vulguin un estoig d’educació sexual.

La campanya promou gaudir de la sexualitat sense etiquetes i viure-la d’una manera saludable i en positiu.

L’estoig inclou un preservatiu per protegir de les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats; una tovallola de làtex per evitar la transmissió de fluids i risc de contreure infeccions, i un lubricant per a situacions de baixa lubricació en les relacions sexuals.

Una manera propera de transmetre als joves la importància de la prevenció i de la seguretat en la sexualitat, alhora que es reconeix aquesta com a part important del desenvolupament dels joves.

Aquesta innovadora iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de la Direcció Insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca, permetrà que els joves puguin tenir accés a recursos bàsics, així com suposarà convertir el Centre Jove en un lloc de referència on poder informar-se. «Es pretén oferir a l’adolescència i a la joventut oportunitats perquè, des d’una informació objectiva, contrastada i veraç, puguin relacionar-se des del respecte i la igualtat», ha explicat Dori Moreno, regidora d’Igualtat.

Totes aquelles persones que vulguin l’estoig podran passar a recollir-lo al Centre Jove durant l’horari habitual.

«Volem contribuir al desenvolupament personal de la població juvenil mitjançant campanyes com aquesta enfocades a la seva salut. Gaudir d’unes relacions segures i responsables és la base per a una bona salut en tots els sentits», ha conclòs Fa Fang Dong, regidor de Joventut.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt