Ara llegint
Autoritat Portuària traslladarà les seves oficines del port de la Savina a la dàrsena de Llevant

Autoritat Portuària traslladarà les seves oficines del port de la Savina a la dàrsena de Llevant

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha licitat el contracte d’obres de rehabilitació de la primera planta de l’Edifici A del port de la Savina, situat a la dàrsena de Llevant, concretament entre el moll comercial i la dàrsena pesquera. Després de la restauració, l’immoble acollirà les oficines de l’APB, que actualment s’ubiquen a l’edifici de la Casa de la Mar.

També es traslladaran a les noves instal·lacions les dependències d’altres serveis d’atenció al públic que comparteixen actualment l’edifici de la Casa de la Mar, com són Capitania Marítima, l’Institut Social de la Marina, la Reserva Marina des Freus i el Consell de Formentera.

Així, la primera planta del nou edifici acollirà les oficines, el centre de control i els vestidors de l’APB, despatxos per al Consell de Formentera, Capitania Marítima i la Reserva Marina, un consultori mèdic, així com un menjador, una biblioteca, una sala de reunions, dependències per a arxius, magatzems i lavabos.

La planta baixa continuarà com fins ara destinada a usos comercials. També s’actuarà en els accessos al pati central interior de l’edifici millorant l’accessibilitat i la imatge institucional de les oficines i administracions portuàries.

Amb aquest trasllat, segons han explicat, es pretenen una sèrie de millores, com l’optimització de l’espai en les dependències administratives, millorar l’accessibilitat als usuaris i treballadors i la renovació i actualització de la imatge i de l’entorn de treball de les administracions públiques.

La inversió pressupostada per l’APB és de 1.318.572 euros i la durada és de 6 mesos a partir de l’inici de les obres. El termini per a la recepció d’ofertes és fins al 2 de març de 2021. Els interessats podran presentar les seves sol·licituds a través del Portal de Licitació Electrònica de l’APB.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt