Ara llegint
El Govern Balear lliura els diplomes del Programa Centres Ecoambientals

El Govern Balear lliura els diplomes del Programa Centres Ecoambientals

El Govern Balear lliura els diplomes del Programa Centres Ecoambientals

El Govern Balear ha lliurat els guardons i certificats de participació als centres escolars d’Eivissa i de Formentera que estan adherits al Programa Centres Ecoambientals. A Eivissa s’han atorgat 8 guardons als centres escolars de CC Nuestra Señora de la Consolació, CC Santíssima Trinitat, CEIP Guillem de Montgrí, CEIP Sa Bodega, CEIP S’Olivera, IES Algarb, IES Sa Serra i CEIP Sa Joveria, que el rep per primera vegada.

Pel que fa als 24 certificats, s’han entregat a CC Sa Real, CEIP Balansat, CEIP Buscastell, CEIP Labritja, CEIP Portal Nou, CEIP Sant Antoni de Portmany, CEIP Sant Carles, CEIP Sant Jordi, CEIP Sant Mateu de Baix, CEIP Santa Agnès de Corona, CEIP Santa Eulària, CEIP Santa Gertrudis, CEIP Vénda d’Arabí, CEPA Sant Antoni, EEI Es Fameliar, EEI Es Vedranell, EEI Ses Païsses, IES Isidor Macabich, IES Quartó del Rei, IES Sa Blanca Dona, IES Sa Colomina, IES Sant Agustí, IES Santa Maria i IES Xarc.

Pel que fa a Formentera, el CEIP el Pilar, el CEIP Lluís Mestre Andreu i l’IES Marc Ferrer han rebut el certificat pel seu compromís ambiental, tot i no haver assolit els objectius necessaris per optar al guardó.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha lliurat els guardons i ha traslladat l’enhorabona a l’alumnat i professorat que han posat en pràctica «l’impuls dels valors ambientals a través de la divulgació i aprenentatges innovadors i transversals que serveixen per implicar tota la comunitat educativa i refermar el compromís ambiental de les generacions futures».

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha reconegut 32 centres educatius d’arreu de les Illes Balears amb el guardó de Centres Ecoambientals, i ha entregat 85 certificats de participació en la seva dinovena edició. A la convocatòria d’enguany s’hi han inscrit un total de 131 centres escolars, onze més que el curs passat.

El Programa Centres Ecoambientals es va posar en funcionament el 2004 per iniciativa de les conselleries de Medi Ambient i Educació. L’objectiu és impulsar l’educació ambiental en la vida dels centres educatius de les Illes Balears. La proposta implica donar suport als centres educatius per dissenyar plans de treball relacionats amb el medi ambient i que aquests estiguin integrats en els currículums i plans d’estudi propis.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt