Ara llegint
Els ajuntaments, responsables de la neteja dels torrents dins l’àrea urbana

Els ajuntaments, responsables de la neteja dels torrents dins l’àrea urbana

Els ajuntaments, responsables de la neteja dels torrents dins l'àrea urbana

Dins de les feines de manteniment habituals, l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a través dels serveis de neteja i jardineria municipal, està posant a punt els torrents d’àmbit municipal i ja ha actuat en previsió de les properes pluges en un dels torrents principals, el torrent des Regueró.

En els propers dies s’ampliarà el manteniment i la neteja de la resta de lleres que desemboquen a la zona urbana.

Aquest manteniment dels torrents en zona urbana s’ha pogut emprendre gràcies a l’ampliació del servei que es va realitzar per l’Ajuntament l’any passat, assumint les competències municipals que des de recursos hídrics es van indicar pel que fa a les lleres dels torrents que discorrien a zona urbana, i per les quals els municipis passaven a ser responsables de manera habitual.

L’Ajuntament de Sant Antoni també ha portat a terme la neteja dels embornals davant de la previsió de pluges previstes per a aquestes dates amb la finalitat de minimitzar els riscos d’acumulació d’aigua. Es tracten d’actuacions preventives i de reforç que es duen a terme de forma anual per part del servei de neteja municipal UTE Portmany i el servei de subministrament d’aigua FACSA abans de l’inici del període de més probabilitat de pluges. Aquestes neteges no només són importants en la prevenció de potencials desbordaments i inundacions, també eviten que els residus que involuntàriament puguin haver-se acumulat en aquestes zones acabin al mar.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt